Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2012 wordt een bijzonder jaar

17 jaar geleden
Beheerder

Gelezen op een-of-ander forum, waarin een boedistische monnik gedroomd heeft dat ons bijzondere dingen te wachten staat in 2012:

"...
Ze zien ook dat de wereld niet vernietigd zal worden. Tussen nu en 2012 zullen de wereld supermachten doorgaan met regionale oorlogen. Terrorisme en heimelijke oorlogen zullen het grootste probleem zijn. In de wereldpolitiek zal iets gebeuren in en rondom 2010. Dan zullen de wereldmachten dreigen elkaar te vernietigen.

Tussen 2010-2012 zal de hele wereld gepolariseerd zijn en zich voorbereiden op de ultieme doemdag. Zware politieke manoeuvres en onderhandelingen zullen plaatsvinden met weinig vooruitgang. In 2012 zal de wereld zich in een compleet vernietigende atoomoorlog begeven.

Volgens een Boeddhistische Tibetaanse monnik zal er dan iets opmerkelijks gebeuren. Bovennatuurlijk goddelijke krachten zullen tussenbeide komen. De bestemming van de wereld is dan geen zelfvernietiging.

Wetenschappelijk interpretatie van de verklaring van de monnik maakt duidelijk dat de buitenaardse krachten elke stap die we zetten in de gaten houden en in 2012 tussenbeide zullen komen en de wereld zullen redden van zelfvernietiging. De monniken lachten toen hen gevraagd werd naar de recente UFO waarnemingen in India en China en ze zeiden dat de goddelijke krachten ons allemaal in de gaten houden.

De mens kan de toekomst niet in die mate veranderen en dat zal niet toegestaan worden. Elke mens kan zijn huidige daden zijn toekomstige levens tot een bepaalde hoogte wijzigen, maar de bestemming in een dergelijk grote mate wijzigen, zal niet worden toegestaan.

De monniken zeiden ook dat onze huidige beschaving rond 2012 zou begrijpen dat de uiterste limiet van wetenschap en technologie zich op het gebied van spiritualiteit bevindt en niet op dat van de materiële natuur- en scheikunde.

Na 2012 zullen onze technologieën een andere richting nemen. Mensen zullen de kern van spiritualiteit leren, de relatie tussen lichaam en geest, reïncarnatie en het feit dat we allemaal verbonden zijn met elkaar als delen van 'God'. In India en China zijn de UFO waarnemingen vertigvoudigd.
...
"

jose smits
17 jaar geleden

Lijkt op het Nostradamus verhaal,ook die heeft het in zijn boek over een vreselijk kwaad en dat dan een bovennatuurlijke macht komt om de mensheid te redden

VD
17 jaar geleden

Ik had nog nooit van dit verhaal gehoord maar al een aantal jaar weet ik dat in 2012 iets zal gebeuren met de aarde... iig niet iets positiefs...

mf
17 jaar geleden

OOK bij de azteken loopt de kalender tot 2012.
mmm

R-Win
16 jaar geleden

Ik heb eens wat rond geneusd op het internet over het jaar 2012 en het is niet perse slecht wat er in 2012 gaat gebeuren. Het heeft met het spirituele van de mens te maken en dat we naar een hoger niveau kunnen evalueren. jullie moeten zelf maar eens zoeken op google o.i.d. met de term : het jaar 2012. Hierin zullen jullie zien dat het niet perse slecht is.

lynn_14
16 jaar geleden

Ik heb ook wat gelezen op internet over 2012 , persoonlijk betwijfel ik ten zeerste.
Een atoomoorlog zal wel kunnen maar een totale vernietiging weet ik niet hoor.
En sorry dat ik dit zeg maar er zijn al 100000 theorien geweest dat op die datum de wereld zou ontploffen ofzo.
Onlangs was dit ook het geval en weer was het fout.
En inderdaad denken ze dat in 2012 de wereld kapot gaat omdat hun kalender dan eindigt.En volgens de inca komen we dan weer in een andere cirkel ofzoiets ...
Nu als het waar is ga ik dan toch wel genieten van mijn laatste 5 jaar .
Mensen dit is mijn mening en weet dat ik ook niet geloof in god.
Dus het kan dat je een andere mening hebt..

16 jaar geleden

wat bedoelen jullie met een bovennatuurlijke macht?

tom1
16 jaar geleden

Bedoel je dan dat we dan allemaal gaan sterven?

16 jaar geleden

wel nee joh,
het bewust-zijn van de mensen zal zich gaan verdiepen, of te wel, met andere dingen gaan bezig houden. als je om je heen kijkt, zie je het al gebeuren. spiritualiteit is populair tegenwoordig!