Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

droom over mijn oude flat

Alie
11 jaar geleden

Twintig jaar geleden woonde ik in een flat, op drie hoog. Omdat we gingen samen wonen ben ik verhuisd. In de flat woonde ik alleen, met veel plezier. Wat ik altijd droom, is dat ik de flat in ga en in mijn woning kan komen. Of ik kan in mijn flat en zie dat er iemand anders woont.. of ik woon daar en kan mijn brievenbus beneden niet openen. Vaak gaat het over die brievenbus, of ik heb geen sleutel en zie post zitten. Of ik heb wel een sleutel en zie dat er post is van die ander die er nu woont en ik weet ook wel op dat moment dat ik daar niet woon. In het begin droomde ik deze droom vaak, deze week nog es en het verbaast me altijd. Waarom? Ik heb er met plezier gewoond en het er weggaan was ook geen probleem. Want joepie we gingen samenwonen.. wie heeft een idee..??

pk
11 jaar geleden

Ik heb ook regelmatig terugkerende dromen die met mijn oude flatwoning te maken hebben.
Ik heb er altijd met plezier gewoond en woon inmiddels ook al weer jaren met plezier in een eengezinswoning. In de droom moet ik om de een of andere reden weer op die flat gaan wonen. M'n brievenbus in de aankomsthal zit overvol en de lift stopt overal behalve op mijn eigen etage, dus moet ik verder met de trap.

Dit is de bijbehorende uitleg:
Terug naar oude woning: Je probeert te ontsnappen naar het verleden.
Overvolle brievenbus: Er is veel informatie op je afgekomen die je nog moet verwerken.
Lift die niet stopt: Je hebt je emoties niet onder controle.

desire
9 jaar geleden

ik droom ook vaak over de 2 ouwe flats ,elke droom die ik dan heb waar het ook over gaat in die droom komen dan telkens weer die 2 ouwe flats waar ik zelfs de indeling van weet in me droom..om de 3 dagen droom ik er wel over ,weet iemand wat dit betekent..


groetjes van desire