Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

knuffels van een vriend

31 januari 2009

Droom:

Pap, mam en ik waren in een gebouw op de 2de verdieping, en pap en mam waren met elkaar aan het praten, later kwam mijn zwager aanlopen en praatte verder met mijn ouders. Mijn ouders en ik stonden in een soort kleine hal/kamer. Met een brede doorgang in de muur, naar een grote ruimte/kamer. Mijn zwager stond in de kamer tegen de grens naar het halletje toe. Achter in de kamer stond een tafel met allemaal mensen die ik ken. De tafel stond bij een wand die helemaal van glas was.

De rede dat we daar waren was een etentje na de bruiloft van mijn zus, om herinneringen op te halen en de bruiloft nog een keer te vieren na de receptie/bruiloft zelf. Ik zocht een vrij haakje aan de goudkleurige kapstok, de meeste waren of bezet of je jas viel er direct van af. Ik had er een gevonden naast een haakje waar een goudkleurige ketting met schakelingetjes van balletjes en met een hangertje dat er uitzag als goudkleurige cirkel met een goudkleurige steigerend paard erin. Die viel op de grond. Ik dacht eerst laat maar liggen en ik ging mijn jas uittrekken, ondertussen besloot ik dat ik het kettinkje op te rapen als ik mijn jas opgehangen had. Toen kwam hij binnen lopen. En hij ging voor dat kettinkje zoeken, ik wist al waar het lag. Toen pas kreeg ik mijn jas uitgetrokken en ik hing hem op. Ik raapte het kettinkje op en hing het weer aan de kapstok, ik was echt opgelucht dat hij het kettinkje niet kon vinden.

Hij trok mij in een knuffel waar ik heel blij mee was. We fluisterden wat naar elkaar toen onze voorhoofde tegen elkaar leunde. Ik kon het niet verstaan.

Toen kwam mijn moeder naar ons toe en liep met hem naar een aantal witte tafels die op elkaar stonden (een rechtop en daar een op zijn kop bovenop). Hij ging op zo een stapel tafels zitten en toen zag ik wat hij aan had: hij had een blauwe spijker broek aan, met een wit overhemd, met daarover een zwart jasje. Mijn moeder leunde tegen de tafels en vertelde hem over mijn oom die in de wc opgesloten had gezeten (ze wees naar een witte deur in de hal, met ijzeren schuifslotjes erop.) en ze zei dat hij helemaal in paniek was geraakt en toen de deur kapot had gemaakt waarbij ook de sloten braken. Dat moest die gister komen repareren. Ze hadden niet uitgevonden wie hem opgesloten had, en de enige aanwezige, mijn tante, had niks gezien.

Hij was gewoon aan het luisteren en knikte af en toe, ondertussen keek hij mij aan. Ik liep naar hem toe en ging tussen zijn benen met mijn rug tegen hem aan staan. Hij trok zijn jasje uit en trok me nog dichter tegen zich aan, hij legde zijn handen op mijn buik en sloeg ook zijn benen over de mijne en kruiste ze. Ik hield zijn handen vast met mijn handen en zag dat hij met een touwtje aan zijn linker bovenbeen vastgebonden zat aan de kapstok. Ik dacht, het maakt niet uit, ik ga toch niet weg, ik hou van hem.

Ik zag dat ik een kort wit rokje aan had en een geel shirtje. Ik zei hem dat ik hem gemist had, en hij reageerde haast niet. Toen vroeg ik hem of die mij gemist had, maar ik was zo bang dat hij nee zou zeggen dat ik wakker werd.


Punten uit mijn echte leven:
• mijn zus is in september getrouwd met die zwager uit mijn droom.
• Hij was ook op die bruiloft.
• Hij en ik hebben een heel hechte band, ik zie hem alleen heel weinig. Ik hou in het echt ook van hem, maar we hebben geen relatie.

heeft iemand enig idee wat dit precies inhoud? normaal weet ik wel te achterhalen wat mijn dromen betekenen, maar deze begrijp ik niet helemaal.1 keer bewerkt. De laatste keer was 31 januari 2009 door scarlet.