Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Overleden hartsvriendin

Anoes
11 juli 2007

Laatst droomde ik over mijn beste vriendin, die een half jaar geleden overleden is. In mijn droom kwam ik haar tegen in een openbare ruimte, iets eerder in diezelfde droom dacht ik haar te zien, dacht (droomde) toen ook gelijk dat dat helemaal niet kon, ze was immers overleden.... Uiteindelijk kom ik haar toch tegen terwijl ze zat te eten met een kennis. (ik kan haar ook) Ik vroeg haar hoe dit kon, en ze zei; het moet/moest zo zijn. Iedere keer schrok ik wakker uit deze droom maar bleef deze droom wel herhalen heel de nacht. Wat mij heel erg bij bleef is dat ik heel erg boos was. Ik kan deze droom niet verklaren, en ben een paar dagen goed van slag geweest. Wie kan mij dit uitleggen. Alvast bedankt, anoes.

Arantxa
12 juli 2007

Misschien is het onbeleefd om dit te vragen, maar hoe is ze overleden? Misschien dat dat het boze gevoel verklaard?

Groetjes en succes ermee, Arantxa

anoes
12 juli 2007

Ze is in haar slaap overleden. Daar komt die boosheid dan ook wel vandaan, de ene dag spreek je ze nog en de andere dag is ze er niet meer.... Maar dat ze daar zo gezellig zat, in mijn droom, en daar was ik dan ook boos om, ook in mijn droom....

Bedankt i i g voor je reactie, groetjes Anoes.

Arantxa
12 juli 2007

Misschien is dat boze gevoel omdat je geen afscheid van haar hebt kunnen nemen, en dat ze daar zat betekend misschien dat ze van zich zal laten horen? Door kleine dingetjes, die je niet doorhebt, misschien dat dat ook een deel van het boze is.

Misschien denk ik veel te ver door, maar als je een beetje oplet zou het misschien wel kunnen?

Groetjes, Arantxa

anoes
12 juli 2007

Hai Arantxa,

Dat zou best kunnen hoor, zowieso was/ben ik "boos" om het feit dat het zo abrupt was, en wil/kan ik het nog niet accepteren met mijn gevoel dat ze er niet meer is. Daartegen over merk ik vaak dat ze bij me is, windvlagen terwijl ik binnen zit, een lamp die aan en uit en dan weer aangaat. Maar ik kan me die "kennis" niet plaatsen, waarom zij daar bij was, ik denk dat mijn vriendin wil zeggen dat ik met haar (die kennis) contact moet opnemen ofzo, en het is een kennis met wie ik nooit bel ofzo, maar als we elkaar tegenkomen dat we een praatje maken, begrijp je het nog? Ik ben er wel van overtuigd dat op een dag, gebeurd er iets, en dan vallen die puzzelstukjes wel inelkaar...

Groetjes Anoes

Danielle Mariska
12 juli 2007

Missschien voel je je in de steek gelaten door haar? omdat ze er niet meer is om je te helpen enzo. Vandaar maybe dat boze gevoel. En misschien was ze blij in je droom, omdat ze nu misschien ook wel gelukkig is, en misschien probeert ze uitleggen dat je niet boos moet zijn ofzo, ze is teminste je hartsvriendin geweest, ik neem aan dat ze niet wil dat je boos op der bent, zelfs als ze der niet meer is. naja voor de rest, veel sterkte en succes :) ik hoop dat ik je heb geholpen ofso :)

Arantxa
13 juli 2007

Hey,
Ja ik snap je nog. Maar ik denk dat je er verder niet teveel achter moet zoeken.. dromen kunnen ook gewoon een droom zijn. Misschien als je de droom vaker krijgt dat je contact moet opnemen met die "kennis".

Groetjes, Arantxa