Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

te laat

14 jaar geleden

ik moest naar mijn werk, ik zou meeliften met een collega, maar moest nog even langs mijn oma die leeft niet meer.
daar aangekomen zat er een andere vrouw die nu mijn oma voordeed. ik was al laat en besloot toch maar even mijn haren nog te wassen. eerst ging ik even plassen, de wc hing in het trappengat en was moeilijk goed te kunnen plassen in die positie! maar gelukt! ik daar naar boven mijn haren gewassen.. was goed en wel uit de douche en was vergeten er cremespoeling in te doen..ik denk zo krijg ik ze nooit uit de knoop maar heb geen tijd meer om dat nog te doen ik ben al te laat. toen kwam opeens mijn nichtje binnen (die niet van die kant van de familie is) ze zegt doe er dit potje in.. dan steek ik ze wel omhoog.. het zag er wel heel erg chique uit en ik dacht nou uh om nou zo naar mijn werk te gaan..(ik werk in de produktie) ik leek wel een foto model!
nou goed toch maar zo laten zitten.
wij weer naar beneden, ik liep bijna de kinderwagen met baby van mijn nicht ondersteboven..denk vluggg ik moet naar mijn werk.. was denk ik al een uur te laat. nog steeds geen telefoontje gehad van mijn baas waar ik bleef. mijn collega ook niet!toen zei mijn nichtje eej.. voor je gaat moet je wel even die drol van je hond opruimen.. (die had binnen gedaan) bijna konden we gaan maar toen stond er een excursie binnen van het bedrijf waar ik werk, mijn bedrijf vond het leuk om het boerenleven mee te nemen in de excursie, ik dacht nog wat moeten jullie in het 'kleine"' bejaardenhuisje van mijn oma??? maar goed hun vonden het dus wel leuk.
tot overmaat van ramp..(ik ondertussen klaar om naar mijn werk te gaan) staat de bus van de excursie recht voor de auto van ons.. we konden dus niet weg..en moesten wachten.. we zaten op het gras.. komt er een man voorbij met een puppie, heel lief beest en die vond ons dus leuker dan zijn baas, de baas liep verder maar de pup bleef bij ons hangen.
ondertussen had ik mijn baas aan de telefoon gehad we waren al bijna 3u te laat, zeg ja ik kon het echt niet halen maar kan ik geen halve snipperdag pakken?? dat was goed. ik gaan winkelen en had wat tassen met spullen, kom ik mijn vriendin tegen die op het moment niet goed in haar relatie zit, ze was met haar vriend en verweet me een aantal dingen .. ik denk nou ja zeg.. ik sta steeds voor je klaar en nou krijgen we dit!!! ik heb gister genoeg gehoord van en over je op een hele gemene toon.. ik zeg ik heb geen tijd ik moet naar mijn werk. toen zat ik ineens onder een luifel in een cafe/ kroeg, met mijn baas, hij zegt wow dit ding is leuk.. mijn vrouw heeft die ook.. het was 1 of ander badpak ding wat die bodybuilders ook aanhebben en je borsten er van de zijkant uitpuilen. in het rose. ik denk bah bah dat is toch nix voor mij.. toen kwam er mijn vrouwelijke collega aan met zo n ding aan, die werkte daar in de bediening, en die kwam met zo n ding aan naar buiten.het zag er echt niet uit

nou en toen werd ik wakker!!
ik ben benieuwd!!!
groetjes charlotte