Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gitaar en alternatief

Essiee
17 jaar geleden

Hee...
Ik droom de laaste tijd heel veel over gitaren.Ik droom daar bij ook over alternatieve die me gitaar leren spelen of dat ik zelf gitaar speel. Sommige mensen in mijn omgeving zeggen dat ik het niet kan met me moteriek terwijl er weer andere mensen zijn die vinden dat ik het wel moet doen. Ik heb dit sinds 2 weken dat ik fan ben van de RHCP en daarom echt gitaar wilt spelen.Eerst was het ook nog piano maar nu heel veel gitaar. Terug naar de droom. Ik zie dan heel veel gitaren om me heen en een vriendin die een beetje alternatief is.
Dit is wat ik vanacht hebt gedroomd: Ik loop op door de straat ik zie een groep alto's en een jongen die k ken (zelf ook alto) ik vind al gelijk een jongen knap en hij wil niks fn me weten. Ik zeg dat ik iets met alto's heben die jongen zegt:'Jij weet er niks van.' Ik zeg iets over culturen en mijn mening enzo en die hele groep is geinstereseert in mij de knappe jongen houdt mijn hand vast en we lopen samen met een vriendin van die er ook bij zit naar een huis als we in die huis zitten zie k overal gitaren. Ook een Indanen gitaar bekleed met dierelijke stoffen.De jongens zeggen dat ze gitaar spelen. En ik zeg zelf ook terwijl ik weet dat ik het (nog)) niet speel.

Waar gaat dit over? Ik ben zelf al op een soort fn alternatieve jongen. En me theater lerares is een hippie en haar man ook. En 2 vrienden van me zijn alto.

Iemand uitleg?
xxx Esther