Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vreemd huis.

Laura
4 juli 2007

Ik had laatst een droom waar ik al een aantal dagen over na aan het denken ben, maar ik kan er maar geen betekenis aan geven. Misschien kan iemand mij helpen de droom te ontcijferen?

Ik droomde dat ik met mijn nichtjes en een aantal vrienden van hun langs een donkere draaimolen liepen de niet draaide. Achter de draaimolen was een klein huisje. Het leek op een woonwagen. Toen we de woonwagen binnen stapte was er veel licht binnen. De ruimte was veel groter dan je van buitenaf kon zien. Achterdoor in de woonwagen was een catwalk. Ik werd geroepen door een onbekende om me om te kleden zodat ik de catwalk op kon gaan. Ze deden mij mooie kleren aan en ik liep 1 keer over de catwalk. Daarna liep ik terug de kleedkamer in waar mensen mij hielpen met omkleden. Ik kreeg een broek aan en een trui die heel erg wijd was. Toen zeiden ze dat de modeshow voorbij was en ik ging rondkijken in de woonwagen. De andere kinderen liepen ook rond. Opeens kwam ik erachter dat mijn trui weg was. Ik liep dus met mijn bovenlijf naakt, maar niemand vond het erg. Toen ik weer een trui had gevonden liep ik naar een computer. Ik zette die aan waarna een jongen naar me toe kwam gerend en riep: "Niet doen! Dat zijn jou spullen niet! Snel wegwezen, de eigenaar komt terug!"
Ik raakte in paniek en rende naar een kamertje helemaal achterin de woonwagen. De ruimte was schemerig, net als de rest van de woonwagen. Een zwak zonnetje scheen door de ramen om de ruimtes te verlichten. Toen kwam ik erachter dat ik mijn schoenen niet aanhad, en rende gebukt naar de 'woonkamer' waar ik mijn schoenen griste en terug naar het kamertje rende. In het kamertje was een deur naar buiten, en ik liep daar naar buiten. Buiten scheen de zon en ik liep weer langs de draaimolen.

Toen werd ik wakker, of kan ik me de droom niet meer herinneren.

Alvast bedankt.
Met vriendelijke groeten, Laura.

Shin
10 juli 2007

Nou dit is een rare droom ^^
je houdt waarschijnlijk van veel mense en van naaktlope xD
en je houdt nie van dinge doen die je neit mag ^^
xx

Arantxa
12 juli 2007

Hey Laura,

Misschien moet je kermis even intikken in in de zoekwoordenbalk, als je dat nog niet gedaan hebt.

Bij het eerste gedeelte van je droom kan ik niet echt iets bedenken, maar bij het tweede gedeelte probeer je duidelijk iets uit wat niet mag, en daarna ben je bang om ontdekt te worden, en dan als je je schoenen pakt, neem je toch weer het risico gepakt te worden.

Misschien dat dat helpt?

Groetjes, Arantxa

Laura
13 juli 2007

Bedankt voor je antwoord Arantxa ^___^
Ik zal eens kijken bij het zoekwoord kermis en kijken wat die zegt ^__^