Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

achtervolgd

iemand
3 juli 2007

ik droom net zo intens als vroeger. het vreet energie elke dag opnieuw. 1 van de dromen van vroeger die ik maar niet kan vergeten is een droom die ik net zoals enkele andere dromen vaak meerdere malen heb gehad. deze droom ging over dat ik achter volgt werd door iemand. en ik probeerde hard weg te rennen. op een gegeven moment zag ik een lantarenpaal en ik probeerde daar overheen te vliegen, maar dan zwemmend. om precies te zijn met de schoolslag. het enige was dat ik maar niet boven de lantarenpaal kon komen. hoe hard ik ook probeerde te vliegen/ zwemmen het lukte maar niet en op eens was ik in een manege. er waren 4 of 5 verschillende ruimtes. en ik probeerde nog steeds te ontsnappen en over de muren heen te vliegen maar dat lukte niet echt. de droom er op volgend ging over dat ik verdwaald was en in een dolhof terecht kwam. toen ik eruit kwam zag ik een groot huis met een groot stuk grond. toen ik het huis naderde zag ik allemaal baby lijkjes rondom het huis. toen ik eenmaal het huis in was gekomen bevond ik mezelf in een hele grote ruimte. het leek op een paleis zo groot was het. het was allemaal zwart wit ingericht. opeens zag ik 2 ruiters. een wit en een zwart friespaard met ieder een ruiter met een hoge hoed op. zpals vroeger. en die probeerde me te pakken. ik rende weg zo hard ik kon. en toen werd ik wakker

deze droom heb ik meerdere malen gehad vroeger. al droom ik ze al 10 jaar niet meer ik ben ze nooit vergeten

Cindy Liebens
21 juli 2007

Als dit misschien kan helpen:

lantaarn: Een hangende lantaarn is een waarschuwing, ander betekent het iemand die je welkom heet

Vliegen: Astrale projectie. De kracht om boven de aardse problemen uit te stijgen

Zwemmen: Moeilijkheden zijn onvermijdelijk. Je maakt je een stuk makkelijker .. als je niet steeds tegen de stroom in wilt blijven zwemmen

Muur: een obstakel, waardoor een goede beoordeling van de omstandigheden gehinderd wordt.

Doolhof: het patroon van veel incarnaties. Gewoonlijk de vooruitgang die de dromer op onbewust niveau gemaakt heeft. Verdwalen in een doolhof verwijst naar de totale complexe verdediging die het bewuste ego heeft opgebouwd om onbewuste mensen en verlangens tegen de houden.

Huis: huis van de zeel. Het huis staat vaak voor de dromer of de dingen die zijn leven stabiliteit en richting geven. Lege of donkere ramen symboliseren het verdwijnen van een geliefde persoon en het verlies van vitale aspecten van het bewustzijn van de dromer. Een niet afgebouwd of slecht onderhouden huis betekent dat aan bepaalde gesstelijke of lichamelijke tekortkomingen moet worden gewerkt.

Lijk: een futloos persoon en meeloper.

Hoed: herkenning en statussymbool

Rennen: Stop. Durf de waarheid onder ogen te zien


Ik hoop dat je een paar dingen hierin kunt herkennen! Ik vind niet meteen de betekenis over de ruiters, al denk ik wel dat dit een belangrijk aspect speelt in de verklaring van je droom. Waarschijnlijk was er vroeger iets met je, dat aan je knaagde en daarom droomde je dit.