Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Raar voorval.

15 jaar geleden

Goed. Tijdje geleden gebeurt, maar toch maar even posten..

Ik lag dus in mijn bed. Wat ik vaker doe als ik wil slapen ofcourse. Opeens kreeg ik een raar gevoel. Ik dacht dat het vermoeiing was, dus ik ging naar de klok kijken. Ik heb een wekkerradioklok, die van kleur veranderd. Het was gestopt met van kleur veranderen, en stond stil op precies 23:23.

Dat vond ik al redelijk vaag. Maarja, ik dacht: Een stroomstoring.
Dus ik gewoon rustig willen gaan slapen.
Dus ik doe mijn ogen dicht, en ongeveer 3 minuten later kreeg ik een rare soort klap. Niet zo'n 1 die je vaker krijgt als je in slaap valt, maar gewoon een soort duw. Dit ging gepaard met dat ik aan de binnenkant van mijn ogen een raar postuur zag, en telkens als ik een soort duw/schok kreeg zag ik een witte lichtflits.
Ik keek dus weer op de klok, en nog geen seconde veranderd.

Uiteindelijk naar ongeveer een kwartier dat rare schokken ging de wekker weer lopen, en kon ik ook weer rustig slapen.
Maar toen kreeg ik ook een rare droom..

Ik zat in de sneeuw. Gewoon, zitten, niets geks. Allemaal sparren om me heen, ik zat in een kleine open plek.
Opeens komt er een zwarte wolf aan. Die gaat ongeveer 3 meter voor mij zitten. En het rare was: Hij begon te praten. Of zij.
Allerlei rare dingen, eerst begreep ik er niets van, ik verstond alleen een paar dingen:

- Leven.
- Meer leren.
- Hoort erbij.

En aan het einde liep hij/zij weg, en zei nog, het enige zinnetje wat ik goed hoorde:
- Je ziet me nog wel.


Iemand enig idee wat dit voor iets raars was?

15 jaar geleden

wat ik op de site vindt :

Een wolf symboliseert schoonheid, mysterie, zelfvertrouwen en trots. Je bent een eenling omdat je daarvoor kiest. Een negatievere uitleg is dat de wolf duidt op vijandigheid en agressie.

Deze droom kan tevens een oncontroleerbare macht of situatie in je leven symboliseren.

(meer over wolf vindt ik niet maar volgens mij heeft die uitleg over wolven er niets mee te maken, right?)

mijn mening:

Ben je wiccan? Volgens mij heb jij uitgetreden. Zeker omdat je zei 'Niet zo'n 1 die je vaker krijgt als je in slaap valt, maar gewoon een soort duw. Dit ging gepaard met dat ik aan de binnenkant van mijn ogen een raar postuur zag, en telkens als ik een soort duw/schok kreeg zag ik een witte lichtflits.'
In de meeste huizen zitten geesten en als je uittreedt kun je die dus op astraal vlak zien en zij zien jou ook.

Oh en als je nog eens die schokken krijgt, denk dan 'ik wil rechtstaan' zodat je je geest kan sturen en dat je werkelijk UIT treedt en niet 'astraal blijft liggen' ............... rarara wat betekent dit allemaal XD
Ik denk dat je zeker nog zo'n dromen zult hebben vroeg of laat, probeer dan rustig te luisteren en te beleven wat er gebeurt zodat alles duidelijker wordt. Zoals bij die wolf.

Het eerste met die schokken was zeker uittreding en jij hebt dus geest(en) in je huis. Daarbij niets kwaads maar toch opletten als je uittreedt s'nachts. Probeer eens goed op te letten en een gezicht te plakken op die 'postuur' zodat je weet wie of wat. Heb je geen overleden familieleden of dergelijke..? nou ja..

En die wolf is ook iets spiritueels of een gewone droom.

Was ik jou zou ik mij wat meer verdiepen in de wicca en wat daar allemaal gebeurd zodat je meer duidelijkheid hebt. Zoniet kan je mij altijd een privéberichtje sturen of gewoon berichtje posten en ik antwoord je vragen ofzo.