Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een Van De Gruwlijkste Dromen Die Je Ooit Kunt Hebben

13 januari 2009

*Realiteit*
4 Jaar geleden werd mijn konijn "Stamper" aangevallen door een hond in de tuin,
en is daarna na een paar maanden overleden*

*In de droom*
Nou in die droom,
blijkt dus dat hij na zijn dood naar een soort heel krap holletje onder de grond ging.
En het was er ook heel smerig.Hij werd daar vreselijk mishandeld.
(Zoals, geslagen, geschopt en er werden ook wonden bij hem gemaakt)
Hij was ook vreselijk mager. wie het ook deed/deden,
ze gaven hem aleen eten om hem in leven te houden
om hem daarna nog erger te mishandelen en Stamper wist dat dus soms weigerde hij te eten maar dan sloeg die iemand zijn tanden stuk of hij kreeg een naald in z'n lichaam gestoken. En doordat hij zo slecht is verzorgd daar werd zijn huid ook heel slecht en begon zijn vacht los te laten. Hij bloede elke dag heel veel omdat ze/hij/zij iedere dag die wonden open haalde dus hij had ook enorm veel bloed verloren.


(Ik weet al die dingen die hij/zij/ze met Stamper hebben gedaan omdat Stamper mij dat liet zien doormiddel van backflashes van wat er in die 4 jaar met hem is gebeurd toen ik hem oppakte en mee naar binnen wilde nemen)

Dus toen ik daar eenmaal was bij hem wilde ik hem mee naar binnen brengen
Maar de deur was opeens op slot en mijn sleutel paste er niet in want het gaatje van de slot daar zat alemaal ijs in want het was winter en het vroor elke dag dus het was heel koud dus ging ik maar naar de tuin maar daar was ook geen beschutting want de schuurdeur zat ook dicht (Terijl die niet eens een slot heeft..) dus ging ik in de tuin zitten en hield Stamper tegen me aan hopend dat hij een beetje warm werd want hij voelde echt ijskoud aan maar het helpte helemaal niet.

Toen kwam er een ander konijn aan, die heet Fluffy. En die is ook van mij en die loopt los in de tuin
(Toen Stamper nog leefde liep hij altijd in de tuin)
En Fluffy, nou dat is echt een héél dominant konijn en die wilde Stamper weghebben dus die ging Stamper aanvallen en ik probeerde Fluffy weg te duwen maar dat lukte niet en Stamper kreeg nog meer wonden en begon erg te bloeden.

En opeens keek Stamper mij heel pissig aan alsof ie mij de schuld ervan gaf want ik heb hem na zijn dood begraven. En toen een paar uur later is ie in m'n handen gestorven en ik huilen en zeggen dat het me spijt dat ik hem niet heb kunnen beschermen.

En dat is alles wat ik me heringer van die nachtmerrie.

Ik heb zelfs die dag nog erom gehuilt..........
Maar weet iemand mischien wat deze droom betekend?

xx Rinda

ELin3
14 januari 2009

Waarschijnlijk mis je hem erg en heb je een schuldgevoel over zijn dood. Konijnen worden niet zo oud... Daar kan jij niets aan doen. Als je weer een droom over hem krijgt, bijv. dezelfde droom kan het misschien we iets betekenen. Nu lijkt het vooral of je hem erg mist. Dan krijg je snel dromen over diegene.