Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

bali

15 jaar geleden

heej hallo!!
ik was weer in bali op vakantie.. ditmaal alleen.
ik kwam daar aan en kwam 2 bekenden meiden tegen 1 ervan woont bij mij om de hoek en die andere kende ik niet.
ik ging inchekken en vertelde daar aan de balie dat ik niet op hun verdieping wilde liggen ( die lagen denk ik op verdieping 3) maar iets verder boven op de 10e ofzo.
ik naar boven was allemaal goed,ik had volgens mij ook een leuke jongen op de kamer!!!de kamer was niet erg luxe maar goed. alleen mijn uitzicht was op 1 of ander appartement. beetje krakkemikkig.
toen stond ik ineens op die railing voor het raam bij dat appartement op 10 hoog en moest naar binnen zien te komen. zou niet weten waarom!!! er waren wel mensen dat wel.
denk dat ik naar binnen ben gekomen maar dat weet ik niet meer.
toen had ik maar besloten dat ik langer wilde blijven en wilde weekje ofzo bijboeken.. denk dat is leuk.
toen zat ik ineens in het vliegtuig, denk ik ben onderweg naar bali... langs mij zaten 2 bekende nederlanders van tv die ik wel een beetje persoonlijk kende..zij was zwanger. ik voelde aan haar buik en vroeg hoe lang ze nog moest. en toen hoorde ik van hun dat we onderweg waren naar amsterdam.
toen bleek dus als ik langer in het hotel wou blijven dat ik dan eerst naar amsterdam moest 17u en dan weer 17u terug naar bali om weekje lager bij te boeken!! denk ja okee dan.. was er niet blij mee maar wilde perse langer blijven!


waarom komt bali toch steeds terug in mijn dromen??

groetjes charlotte