Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Tientallen zwarte jonge katjes

15 jaar geleden

Hallo ik had vannacht zo een bizarre droom en ik heb het gevoel dat ie me iets probeerde te zeggen maar begrijp het niet.

Ik was thuis( ouderlijk huis, ik droom nooit dat ik thuis ben waar ik nu woon) en opeens zag ik dat er uit een hoek uit het huis super veel jonge zwarte katjes tevoorschijn kwamen ikzelf bleek ook katten te hebben en één ervan heeft zo'n katje doodgebeten.

Toen ik ging kijken vanwaar die katjes kwamen zag ik dat een ouder afrikaans koppel bezig was met ze binnen te doen, ik zag hun auto schreef nummerplaat op en ik belde de politie.
Ook mijn overleden vader kwam in de droom voor.

15 jaar geleden

Hoi Lilly.

Toch heeft de kat in de droom maar weinig met duivels en demonen te maken. Meestal heeft zij een seksuele betekenis, maar zij staat ook voor ongebondenheid, onverwachte wendingen, eigenzinnigheid, voorzichtigheid, sluwheid, gluipergheid, geluk en ongeluk.

Ik denk dat er super veel probleemjes of hebt, gezien al die jonge katjes en er blijkt al een probleem te opgelost te zijn, dood gebeten door een kat van jou.

De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken.

De politieagent is het symbool voor conflicten, voor recht maar ook voor corruptie. De agent kan ons advies geven maar ons ook ten onrechte beschuldigen of gebruiken als zondebok. Meestal hebben agenten te maken met ons optreden naar buiten.

Zo maar weer denk ik, de mogekijkheid bestaat dat bepaalde toestanden zijn onstaan waar jij de schuld van kan krijgen, trap er niet in.

Groeten H@ns.