Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Paard zonder hart.....

Claire
29 juni 2007

Ik heb twee paarden. Een merrie met een veulen. Onze buurman Pieter heeft ook paarden. Hij heeft een agressieve hengst die Fire heet. In het echt kan alleen ik op hem rijden. In m'n droom wou Pieter Fire weg doen omdat hij dus niet op hem kon rijden. Ik bedelen bij m'n ouders en ik mocht Fire hebben.

Fire werd bij me afgeleverd met de trailer. Hij kon goed opschieten met mijn paarden ( Twee merries ). Dat vond ik raar omdat een hengst vaak op de merrie wil springen als je ze samen zet.

Op een gegeven moment werd Fire aggresief. Hij ging achter mijn paarden aan en probeerde ze te bijten. Mijn vader haalde zijn geweer en wou fire schieten. Hij laadde het wapen en richte.

" Neeeeee, schreeuwde ik. Ik sprong voor fire en de kogel raakte me in mijn buik. Ik viel neer en ik hoorde een paar minuten later een ambulance. Ik werd er in gezet en naar het ziekenhuis vervoerd. Daar werd ik geopereerd.

Een paar maanden later mocht ik naar buiten. Ik wou naar mijn paarden, naar Fire! " We hebben Fire naar een speciaal pensioen gebracht voor agressieve paarden" zei mn moeder.

Ik wou erheen ik overhaalde mn moeder om me erheen te brengen. Ik kwam daar en ik herkende hem meteen. Hij stond ver weg met zn achterste naar me toen. " Fire" roepte ik met mn indianen kreet. Hij draaide zich langzaam om en sjokte naar me toen. Zodra ik hem hellemaal kon bekijken kreeg ik de schok van mijn leven. Zijn ogen stonden dof en hij was heel erg mager. Waar zn hart had moeten zitten was nu een kale leeegte. Er sijpelde wat bloed uit de grote diepe wond.

Ze hadden zijn hart weggesneden omdat ze vonden dat hij een slecht hart had. Omdat ik de kogel had gekregen die hij eigenlijk verdiende. Nadat ik hem zo had gezien in mijn droom ben ik huilend wakker geworden. Dit afschuwelijke beeld laat me niet meer los................................ </3

molly
29 juni 2007

hoi claire,

heftige droom. het zou kunnen betekenen dat je normaliter een heel levenslustig , energiek persoon bent maar dat je wellicht de laatste tijd erg veel druk ervaart , en even je kracht en energie kwijt bent.

groetjes molly