Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

tijdreizen droom

anthony68
15 jaar geleden

ik had een apparaat waar ik mee klikte en in tijd kon reizen ik werd achterna gezeten en sprong naar andere tijd daar pikte ik een ex van me op in rolstoel en een jongen en we sprongen weer naar andere tijd toen kwamen we op level 7 daar liet ik jongen achter in andere tijd en sprongen terug

15 jaar geleden

Hoi Anthony,

Die ex van jou is je vrouwelijke, intuïtieve kant. Uit je droom maak ik op dat die kant op dit moment gehandicapt is, dat je die kant van jou moet helen. Je doet er te weinig mee en daarom moet je naar een andere tijd. Je wordt achterna gezeten, omdat je geen contact hebt met je gevoel, met je intuïtie. Dat is namelijk je kompas en zonder dat kompas heb je gauw het gevoel dat je in gevaar bent, achtervolgd wordt.

Volgens de droom kan je weer met je intuïtieve gaven verbinden, door weer contact te maken met de redenen waarom je die gevoelige kant opzij hebt gezet. Vandaar die tijdreis. Je komt er ook een jongetje tegen. Dat jongetje is de reden waarom je problemen hebt met je intuïtie. Hij is degene die jou voortdurend laat wegrennen. De droom vertelt dus wat je taak is: op level zeven - het getal van de heelheid, de volmaakte toestand - laat je die jongen achter. Als je dat jongetje opnieuw voor de geest haalt en hem zegt dat hij mag achterblijven in de tijd waarin je hem ooit nodig had, kom je weer bij je gevoelskant, bij je intuïtie terug.

Jouw droom komt in veel variaties voor bij mensen die heel intuïtief zijn, maar daar niet mee om hebben leren gaan. Ze ontwikkelen een strategie om die intuïtie te blokkeren en worden bijvoorbeeld agressief. Als je er niets mee doet, kan dat tot allerlei psychische problemen leiden, bijvoorbeeld angst voor andere mensen of het gevoel dat je uit twee verschillende personen bestaat. Zo'n droom geeft aan hoe je jezelf kunt genezen.