Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Horror..?

Dewy
15 jaar geleden

Eerst moet je dit weten:
Ik ben ong. 2 jaar geleden bij mijn moeder uit huis geplaatst, heb 1 jaar in een pleeggezin gewoond en woon nu bij mijn vader die ik al 6 jaar niet gezien had. Mijn moeder heb ik in die 2 jaar 1 keer gezien. Ik heb maar 1 broer, en die is ouder als mij. In deze droom lijkt het dus totaal niet op de realiteit, maar het voelde toch zo echt!

Ik had gedroomd dat ik in het huis waar ik nu woon stond. En ik stond voor de deur, alsof ik op iemand aan het wachten was.
Ineens kwam er een golfclub door de deur ( alsof iemand em erdoorheen geslagen had).
toen ging de deur open en mijn moeder kwam met de golfclub naar binnen.
Ze liep heel kwaad kijken langs me heen alsof ik een geest was en ik sloop stiekem weg en deed de deur op een kier.
Ik liep naar de gallerij ( ik woon dan in een flat) en sta daar maar naar de deuren van de lift.
Ik hoor allemaal geschreeuw en mijn oudere zus en jongere broertje komen schreeuwend hand in hand naar de gallerij.
Mijn zus pakt mijn hand en we rennen de trappen af, ik weet niet waarom. Als we 1 trap af zijn roept mijn zus keihard: Mamaa!!
Op hetzelfde moment zie ik een bruin met zwarte Deense dog over de railing naar ons toespringen. Het schuim loopt uit zijn bek.
We rennen voor ons leven terwijl mijn moeder en de hond ons op de hielen zitten.
Als we nog 1 trap af zijn wordt ik wakker.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen, want ik snap er niks meer van!

Dewy
15 jaar geleden

Wat ik vergeten was:
De moeder in de dromen was duidelijk mijn eigen moeder, ik zag haar gezicht heel duidelijk, zo keek ze altijd als ze boos was. Ook haar kleding herkende ik.
Het huis was precies hetzelfde als waar ik nu in woon, ook de gallery,de lift en de trappen waren hetzelfde.
Mijn zus had een blauw topje aan en een witte broek. Ze was bruin ( mijn moeder is ook bruin, misschien een verband?) en had een staartje op haar hoofd. Ze had bruin kroesend haar.
Mijn broertje was helemaal neit duidelijk. Hij was een witte lichtvlek duidelijk in de vorm van een kleiner kind. Ik voelde gewoon dat het mijn broertje was.
De hond was een Deense dog, lichtbruin met zwarte vlekjes rond de mon en ogen. Hij had schuim op z'n bek.

Dewy
15 jaar geleden

Andere dromen waar ik maar niet uit kom:

Ik heb deze droom al heel vaak gehad en hij komt steeds terug. Ik heb hem voor de eerste keer gehad toen ik in een pleeggezin woonde.
Ik loop over de straat vlakbij het huis van mijn pleegouders. Een donker gekleurde man loopt mij voorbij. Aan de ander kant van de straat loopt een soort zwerver, ik ken hem ergens van maar ik weet niet waarvan. Hij heeft een rood met blauwe pet op die zijn gezicht bedekt. Hij heeft een lange grijs/zwart/witte baard en lang haar en een snor. Allemaal grijs/wit/zwart. Hij draagt een spijkerhesje en een spijkerbroek. Ik loop een stukje verder en ineens zie ik de man op me af komen rennen. Ik ren weg zo hard ik kan. Ik kijk achterom en hij haalt me bijna in. De donker gekleurde man die me eerder voorbij liep komt achter hem aan rennen en houdt hem tegen. Hij roept tegen me dat ik snel weg moet rennen. Ik ren weg en kijk na een eind achterom. Ik zie de 2 mannen vechten. Precies op dit moment wordt ik altijd wakker. Soms fiets ik over straat, en als de man achter me aan komt is de fiets ineens verdwenen en moet ik rennen. Voor de rest is het altijd hetzelfde.

en deze:
Ik loop in een straat waar ik vroeger vlakbij woonde met mijn moeder en mijn broer. Het enige wat ik doe is rennen, zo hard als ik kan want er komt iemand achter me aan met een mes. Het is de grim reaper, ik weet niet hoe je het in het nederlands moet zeggen. Volgens mij is het in het nederlands; de man met de zeis/ de dood. Als hij me bijna inhaalt wordt ik wakker.

Wat mij opvalt:
In bijna alle dromen is het vlakbij het huis waar ik woonde/woon. Ik word altijd aangevallen op de een of andere manier. Het is iemand die ik ken die mij aanvalt. Net voordat iemand me iets aandoet red iemand me en daarna wordt ik wakker, voordat we alsof vermoord worden.

Dewy
15 jaar geleden

Nog een droom:

Ik was op een boot, het was een hele mooie avond en ik zag de lichtjes branden in het water.
Ik was er met mijn moeder en mijn oma, en volgens mij nog meer kennissen maar die heb ik niet herkend. Ik kwam bij een trap en keer naar het water. Een jongen kwam naast mij staan en ik vond hem wel leuk. Hij had een takje in zijn hand en zei: Zal ik je eens iets leuks laten zien? Hij klom in de trap en het takje ( in een Y vorm ) richtte hij op de maan. Hij zei iets over dat het altijd iets betekende, maar ik weet niet precies meer wat. We bleven samen een tijdje kijken en toen moesten we van de boot af. Mijn moeder stond met iemand te praten en ik liep met het jongetje mee. Zijn huis was vlakbij, aan de kade. Ik kon mijn moeder nog gewoon zien. Op zijn huis groeide een mooie klimplant, waar hij waarschijnlijk dat takje vanaf had gehaald. Hij zei dat hij binnen iets moest doen. Maar zijn vader kwam al naar buiten. Hij was kwaad, heel kwaad... Hij pakte de jongen op en gooide hem in het water. Toen gooide hij een lucifer ofzo in het water en het vloog in brand. Ik zag de jongen verbranden, eerst schreeuwde hij maar toen hield hij op. Hij werd een engel en riep iets naar me. Ik draaide me om en zag zijn boze vader, die woedend naar het water keek. Ineens kwamen er overal vlammen en ik rende naar de klimplant. Ik plukte een takje eraf in de vorm van een Y. Ik rende daarna naar mijn moeder, maar voordat ik er was werd ik wakker.