Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Enge machine

17 jaar geleden

Ik heb heel vaak een dezelfde droom, niet hetzelfde maar wel met dezelfde machine.
De eerste keer dat ik deze droom had: zat ik in een glijbaan en dan stopt die ergens en dan moet je weer een nieuwe glijbaan kiezen 1 van de 2 kanten en dan ga je erdoorheen met het gevoel dat je heel veel bereikt hebt. op het einde van de glijbaan staat een heel groot ding(machine) met een bal in het midden (bovenaan) en dan geeft die je het gevoel dat je heel veel moet oppofferen en doodgaat ofzo. en dan krijg je echt een heel erg naar gevoel. en dan is de droom afgelopen en als ik dan wakker wordt van zo'n droom ben ik meestal aan het ijlen.
Nog zo'n droom: zit ik met me zus in een soort 2D videogame waarin je muntjes moet verzamelen, toen zei ik tegen me zus echt met zo'n heel sloom gevoel "kijk, ik loop!":S, waarop zij antwoord "ik ook" en later kom ik die machine weer tegen (wanneer ik zogenaamd weer veel heb bereikt, door die muntjes te verzamelen). en moet ik weer veel opofferen en al die dingen.
De laatste keer dat ik het had gedroomd was ik met me gezin in thailand op vakantie en ik had oorontsteking. de droom: Ik weet niet wat ervoor gebeurde maar ik kwam die machine weer tegen met die bal erop met weer dat gevoel enzo. toen ik wakker werd was ik aan het ijlen, mijn vader vroeg wil je wat drinken en toen zei ik nee want dan loopt het er hier weer uit (wees ik naar me oor).

maarja. ik hoop dat iemand een betekenis heeft of iemand die dezelfde droom heeft.

groeten William

molly
17 jaar geleden

Hoi William,

Ik heb nooit zo n droom gehad , maar is het wellicht mogelijk dat je geen voldoening haalt uit je werk , dat het je mogelijk afstompt ?
of een ander gewoontepatroon in je leven wat je het liefts zou willen doorbreken?

Groetjes Molly