Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Een andere droom..

15 jaar geleden

Goed. Je zult mijn vorige topic nog steeds wel kunnen zien staan, daarin staat dat ik al 3 dagen hetzelfde droomde. Nu is de droom eindelijk veranderd. Hieronder een beschrijving..

Het begon op een rare plek.. Het leek redelijk veel op Schiphol. Direct in het begin van de droom begon ik al te vluchten. Ik had nog niets gezien, maar begon direct te rennen. Ik was in de vorm van een weerwolf. Het was meer een lucide droom, want ik kon wel bepalen wanneer ik stopte met rennen, wanneer ik sprong, een andere richting opging, etc.
Maar goed, er bleken al snel 3 personen achter mij aan te zitten. De 1 leek erg veel op een professor. Een wit baardje, een rond brilletje, en wit haar. De tweede was een echte kleerkast, gespierd, kaal, spijkerbroek en hemd. En een derde mengde zich er later bij. Hij heette Golden, en was een nogal klein kereltje. Ik weet dat hij Golden heette, want in mijn droom heb ik dat raar genoeg gelezen op een papiertje dat hij liet vallen.
Na een tijdje rondgerend en gesprongen te hebben ( ik bleek gigantisch goed te kunnen springen, erg hoog, en met gemak afzetten op muren etc. ) zat alleen de professor nog achter me aan. Toen ben ik meer plagerig naast hem gaan rennen, en heb ik hem onderuit getrapt. Toen heb ik gewoon een tijdje rondgedwaald, ik was niet meer op schiphol, het was nu meer een winkelplein. Op 1 of andere manier kon ik daar gewoon als weerwolf rondlopen zonder dat iemand schrok oid. Maar toen ik naar buiten liep zag ik de krachtpatser weer op me af komen, en maakte ik me uit mijn benen.
Ik rende, een tijdje, tot ik bij een treinspoor kwam. Ik ging bovenop zo'n paal zitten, zo'n spoorwegovergang paal, zo'n zwart met rood gestreepte. Toen kwam er een trein aan, en ging ik langzaam naar beneden. Toen bleek die Golden opeens achter me aan te zitten. Hij was redelijk makkelijk af te schudden, maar plotseling stond hij voor me, en vermoorde hij me met een raar dolk achtig ding. Het was meer een kris.

Nou ja, waarschijnlijk moeilijk uit te leggen voor mensen, dus je hoeft niet per se antwoord te geven ^^'.

15 jaar geleden

Iemand enig idee? Ik heb deze droom ook al voor een 2e keer gehad.

15 jaar geleden

Hoi Fakemon,

In je droom ben je op de vlucht - vandaar Schiphol. Je vlucht voor drie mannen - je eigen mannelijkheid, die in drie gedaantes in je droom verschijnt: de wijsheid, de machokant en Golden - goud, de inspiratie, de creativiteit. Als je gaat springen, m.a.w. in je hoofd gaat zitten, verdwijnt die mannelijke kant. Dat komt omdat ie in je onderbewuste zit. In je bewustzijn is alleen een klein plekje voor die professor in jou. Maar als je landt, komt jouw sterke mannelijke instinct meteen weer terug en vlucht je opnieuw. Toch stuit je steeds weer op symbolen van mannelijke seksualiteit: die paal, de dolk. Je droom wil dus dat je je eigen mannelijkheid uit je onderbewustzijn opgraaft.

Die wolvendromen gaan overigens over hetzelfde. Je weet: als het vuur gedoofd is, komen de wolven. Jouw vuur, jouw passie, je scheppingsdrang zitten nu in je onderbewuste. Zodra je daar iets mee gaat doen, houden de dromen op. Kom dus maar eerst terug op aarde: ga gronden, oefeningen doen om je voeten te voelen.

15 jaar geleden

Dankje voor de reactie. Ik zal mijn best doen om wat eraan te gaan doen!