Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

waarom..

17 jaar geleden

ik heb hier op deze cite ook een bericht neer gezet (dood) en dat gaat ook hier een beetje over.

ik was bij mijn vriendin op verziete in mijn droom en ik zag ineens een man binnen komen en hij keek heel boos naar mij.
hij kwam naar me toe buiten en pakte me bij me keel en beurde me op en ik stikte bijna en werd helemaal blauw mijn vriendin riep zijn vriend en hij schok en rende naar me toe en op de een of ander manier kwam ik los.
ik viel op de grond en rende naar binnen (bij me vriendin)
en ging schrokkend op de bank zitten en zij heb ik iets verkeerts gedaan hij kwam naar me toe lopen en gaf me een klap dus ik kreeg een bloed neus.
hij pakte me weer bij me keel en gooide mij door het huis tegen de keuken kasjes aan en voelde veel pijn in me keel hij kwam weer naar me toe lopen en pakte mij van de grond af en stak mij met een mes in me buik begon dus te bloeien maar ondertussen had mijn vriendin de politie en ambulance gebeld.
hij douwde me weer tegen de muur en beurde me weer op bij me keel en liep weer blauw aan.
op dat moment kwam de politie binnen en gaf die man die ik alleen zag een klap met een stok en ik kwam los ik viel weer op de grond en rende naar buiten huilen en ging tegen de muur aan zitten mijn vriendin kwam naar me toe en oakte me vast ik durfde me ogen niet eens meer los te maken.
toen ik wou kijken of die weg was zag ik hem weer staan en zij tegen mijn vriendin laat hem weg gaan huilend.
maar hij stond er later weer en stond op en wou naar huis rennen maar die man rende achter mij aan en gaf mij een trap tegen me onderbenen en viel me me hoofd kei hard op de grond en toen ik wakker werd lag ik in het ziekenhuis en lag 3 maanden in koma.
ik had bijde enkels gebroken me linke pols gebroken en nog pijn aan me nek en om me buik zat onder verband.

maar hoezo droom ik elke keer over deze raren dingen heb ik echt iets verkeerts gedaan of loop ik in de weg ik vind het leven zo leuk maar de nachten worden steeds minder.
kan iemand mij helpen en mij vertellen wat dit is heb echt iemands hulp nodig please.

liefs stephannie.. help me..:(

molly
17 jaar geleden

hoi stephannie,

ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken en blijf vooral plezier in het leven houden!!!!!
dromen over gewurgd worden of bij de keel gegrepen worden zou betekenen dat je niet in staat bent je gevoelens uit te spreken en dat je op een "gewelddadige" manier je gevoelens onderdrukt. Hierdoor kun je jezelf "kwijtraken".
Ik hoop dat je hier iets mee kan.

Groetjes Molly

17 jaar geleden

ik hoop het denk het wel als het maar op houd dat hoop ik alleen maar komt goed.
dankje wel voor je hulp ben nu wel weer iets verder dank je.

liefs stephannie