Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vage droom

JustMe
15 jaar geleden

Hallo,,

Nou vannacht heb ik dus een vrij rare droom gehad ( althans voor mij vaag ).
Hij leek een beetje op een kinderdroom maar dan ook weer niet..

Ik weet niet meer precies hoe hij begon, maar ik was met twee goede vriendinnen van mij ergens op een vakantiepark denk ik.. En we gingen overal in zwembaden en bij eentje zat een glijbaan en als je daar afwas kwam je in dat bassin eronder en dan werd je naar beneden gezogen en door een tunnel naar het andere grote zwembad gezogen, waarbij ik m'n schouder stootte dus ik vond dat hele glijbaan geval maar dom,, stel er gingen kleine kinderen in..
En toen waren wij met z'n drieen in een heel ander landschap ( geen idee hoe we er waren gekomen ) en daar keek ik dus naar in vogelvluchtperspectief en ik zag aan de bovenkant een rotswand die vrij lang was maar ook uit twee andere dingen bestond, een ding was een groot gat in de wand waar volgens mij water uitkwam en de andere was een gezicht ( niet dat ik dat gezicht herkende, maar het was een gezicht.. ) en er was nog een gebouw waar dus de prins of iet dergelijks zat en die moesten wij dus onder andere redden.. er was ook nog een of ander zwembad maar daar weet ik niet veel meer van behalve dan dat ik me toen besefte dat ik helemaal niet kon gaan zwemmen want dan zou iedereen de littekens op mijn arm zien..
Nja,, wij hadden dus een grote steen op dat gat in de rots gezet zodat er geen water meer uitkwam en toen dachten wij mooi we zijn klaar en gingen we dus naar het zwembad.. En toen zag ik in een visioen dat er een man compleet van vuur uit het rotsblok spatte,, en die was dus eng echt helemaal van oranje/gele vlammen en die vernielde dus alles.. ook dat gezicht,, dus wij moesten zorgen dat die prins ergens anders heen gebracht werd dus wij lieten dat weten aan wachters en toen zaten wij in dat gebouw en kwamen er twee mannen te paard aan.. en toen zaten we in een keer in een ander gebouw wat donker was en ik dacht van steen en toen liepen we een ellenlange wenteltrap af waar overal in de muur kamers zaten ( ik meen dat er kamers tussen zaten waar fel wit licht uitstraalde maar ook hele donkere kamers.. ) en toen waren we na een tijdje helemaal beneden en toen was daar een grote donkere stenen ruimte en daar stonden allemaal mensen en tafels met voedsel en toen kwam er een man op een paard aan en die vroeg een van mijn vriendinnen ten huwelijk en toen was mijn droom over..

Ik had trouwens mezelf volgens mij gedwongen om te stoppen met die droom op het punt dat die vuurman er aan kwam en alles vernielde,, toen dwong ik mezelf dus om in die droom naar ergens anders te gaan.. Omdat ik bang was hoe het af ging lopen want ik dacht dat die man ons ging vermoorden..

Nou voor degene die het heeft gelezen,, bedankt =) ik weet dat het vaag is en lang..

Ik heb misschien zelf al een klein idee wat het kan betekenen maar ik heb geen verstond van dromen ;)..

Daag xx

15 jaar geleden

Hoi,

Je droom gaat over een conflict in jou tussen je gevoel en je verstand, je vrouwelijke kant en je mannelijke kant. Jouw mannelijke energie, je ratio, je daadkracht, zit grotendeels in je onderbewuste, onder water. Je laat je begeleiden door je gevoel. Maar je komt dat water overal tegen. Dat heb je als je gevoel aan het stuur zit, dan is er overal vrouwelijke energie, kom je overal water tegen. En dan komt je vanzelf bij je onderbewuste, want dat heb je als je zo open staat voor je vrouwelijke kant. Je weet: dit is niet goed. Hier kan je in verzuipen, ik ben te jong om zoveel water te kunnen hanteren. Je hebt littekens en die oude wonden moet je helen.

Daarom moet je de prins gaan bevrijden: een prins is als een leidersfiguur. Je hebt een prins nodig, geen prinses, om je te begeleiden op je levenspad. In jouw leven moet je dus je mannelijke energie bevrijden die ergens verborgen zit, in dat onderbewuste. Je vindt het moeilijk om daarheen te gaan, zet er dus een rotsblok op, een blokkade die zorgt dat er niets uit de aardbodem omhoog kan. Maar dan kom je weer in dat water terecht, dus dat lost het niet op. Die prins moet vrij, ook al blijkt het een mannelijke energie die enorm veel vuur in zich heeft. Jouw passie, jouw vuur, is wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je niet verzuipt in het water.

Wat je moet doen om die prins te vinden, is die trap afdalen van hoog naar laag, van bewust naar onbewust: ga dus gronden. Want dan vind je de voeding voor je behoeften. En kan de vrouwelijke energie in jou zich verbinden met je mannelijke kant. Dat is waar je naar op zoek bent. Met zoveel vrouwelijke energie in jou, moet contact maken met de aarde niet zo moeilijk zijn, dus ga maar kijken of je activiteiten kunt vinden die daarbij helpen. Dansen, mediteren, er is van alles mogelijk.

15 jaar geleden

Haa,,

Nog bedankt voor je reactie =),, ik ben een beetje laat maar met de feestdagen was het zo druk,,
Maar bedankt! Ik weet nog niet of ik alles zo heel goed snap maar het is wel redelijk herkenbaar =),,
Ik dacht zelf iets heel anders xD,, maar goed =)

x