Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Rare dromen

14 jaar geleden

Hallo allemaal,
Ik wilde aan jullie vragen of jullie een verklaring hebben waarom ik deze 2 dromen heb gedroomd (1 was half nachtmerrie).
Of een uitleg ofzo.

Droom 1:
Deze droom was half nachtmerrie.
Het begon met een vrouw (ik herkende mezelf maar dan in een oudere vrouw). Ze zei iets van: Het is nu 10 jaar geleden sinds het gebeurd is dankzij plastische chirurgie zie ik er nu zo weer uit ik hoop dat ik over 10 jaar weer normaal ben. Toen ging ik zeg maar terug in de tijd als die vrouw. Haar vriend zei tegen haar: Ga maar met die man mee hij is niet eng. Dus ik ging mee, in mijn droom verkrachtte de man mij en hij sneed verschillende lichaamsdelen af. Doodsbang ontsnapte ik en kwam ik terug bij mijn 'vriend'. Hij zei: Oh wat is er met jou gebeurd. Sorry schatje ik zorg dat dit je nooit meer overkomt je hoeft nooit meer bij een ander te slapen. Gek genoeg vond ik het goed en alles was weer helemaal goed. De nachtmerrie/droom begon nog 2 keer overnieuw en telkens met meer details. Zoals hoe de man keek toen hij me meenam enz.

Toen werd ik wakker.

Daarna kwam een droom die ik gek genoeg wel leuk vond:
Droom 2:
Ik was bij een soort van de nieuwe Uri Geller. Nikki (eerst VJ bij TMF) was er ook ze duwde iedereen van de loper en wilde de hele tijd voordringen. Toen ik aan de beurt was snapte ik er niks van, ik kon helemaal niks. Ik raakte in paniek dus ik deed mijn mond maar open opeens klonken er allemaal oehoeh geluiden overal (geesten in mijn droom). Ze gingen me nog controleren of ik geen geluidsdingen in mijn hand had verstopt ofzo. (ik droom vaag). Toen deed ik het later in mijn school weer er kwam geen geluid maar alle deuren enz. begonnen te bewegen en ramen enalles. Het is heel raar want ik ben normaal doodsbang voor geesten maar in mijn droom niet. De droom gaf me een heel goed gevoel (toen ik nog sliep niet toen ik wakker werd) ik had het gevoel dat ik eindelijk ook iets speciaals kon.

Ik snap vooral niet dat ik de eerste droom gedroomd heb want het is een hele 'zware' droom vooral omdat ik pas 15 ben dus ik neem aan dat je dan niet zo zwaar hoort te dromen.

Ik hoop dat jullie mij deze dromen kunnen uitleggen.

Bedankt voor jullie aandacht.
Groetjes Joke