Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Slapenloosheid

13 jaar geleden

Ik weet dat dit een dromenforum is maar,

Aangezien dit toch wel een grote onderdeel is van het dromen...

Ik leid al 2,5 jaar aan slapenloosheid. (Dit komt omdat ik aan grote emotionele druk ben blootgestelt en dus, dankzij dit mijn 'gave' heb gekregen. ) Echter, heb ik het slapen en dromen nodig om gebruik te maken van deze 'gave'. Opzich hield ik dit wel vol, af en toe sliep ik maar 1 uurtje de dag en dat 3 dagen lang, af en toe gewoon totaal niet, en af en toe 7 uur lang. En ja ik hou dat bij.

Het leuke is. Op dit moment ben ik zwaar depresief, dit komt door een grote telleurstelling. En kom ik niet meer tot slapen toe. Echter ben ik totaal NIET moe. Mijn eetlust was gigantisch de afgelopen 2 jaar. (serieus, ik at voor 8 personen.) Maar nu krijg ik haast niks meer door mijn keel.

Mijn vraag is, of 1 van jullie, hiermee ervaring heeft en mij hiermee kan helpen.

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY

13 jaar geleden

Hoi Denzil,

Als je een bepaalde kant van jezelf ontdekt - in jouw geval een intuitieve gave - is het heel logisch dat je daardoor een beetje uit balans raakt. Je moet je hele systeem opnieuw instellen, dus die slapeloosheid is niet raar. Wat helpt daarbij is oefeningen doen om te gronden, om met beide voeten op de grond te komen. Pas als je geaard bent, kan je met jouw gaven anderen gaan helpen. Nu zou het ten koste van jezelf gaan - dat merk je ook. Dus zoek een grondende activiteit - bv hardlopen, dansen, zingen, yoga. Of probeer haptonomie, om het contact met je lichaam te verbeteren. Alles waardoor je uit je hoofd (de plek waar je informatie binnenkomt) gaat is goed. Succes.

13 jaar geleden

Bedankt, Uh-hu. Ik merk ook dat ik begin te stotteren de laatste dagen, aangezien ik nog minder slaap enzo.. Het is ruim 4 jaar geleden dat ik nog gestotterd heb.. Maar nu, komt het dus weer terug.. volgens een maat van me komt dit omdat ik, en de gave dus, ergens het energie vandaan moet halen.. En dat ik daarom begin te stotteren..

Betreft het hardlopen, dit doe ik ook, het is een bijna dagelijkse activiteit dat ik verricht... Zingen, nja is eerder meeschreeuwen op linkin park. Maar zou je kunnen vertellen wat haptonomie is? Ik heb een vaag vermoeden dat het mediteren kan zijn, echter doe ik dat al, anders kom ik helemaal niet in slaap.

--------------------------------------------------------
Onderschrift
If someone dies, it doesn't mean he's gone for ever...

One sky, one destiny..

NT'NTaMOOt2DY

13 jaar geleden

Nee, het is geen mediteren. Een haptonoom kan je helpen om beter contact te krijgen met je lichaam, om beter grenzen aan te geven. Zoek maar eens op internet. Voor jou is het belangrijk dat je een manier vindt om alles wat je nu binnenkrijgt ook weer kunt afvoeren. Als je beter gaat voelen waar je al die informatie hebt opgeslagen, kan je lozen wat voor jou niet bruikbaar is. Je kunt alleen een kanaal zijn voor informatie uit het universum, als je de mogelijkheid creƫert om dat waar je last van hebt (en dat is nu een heleboel) in de aarde kunt laten zakken. Kan je dat niet, dan ben je geen doorgeefluik, maar een opslagruimte, waar steeds meer in komt. Doe je daar niets aan, dan stort je op een gegeven moment in.
Kijk ook eens op de website van Peter den Haring (www.peterdenharing.nl). Hij biedt een cd aan met een geleide meditatie waarmee je je aura kunt schoonmaken. Dat is precies wat je nu nodig hebt.