Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Nieuwe forums

11 december 2008
Beheerder

Hoi!

Zoals beloofd, ben ik bezig het forum opnieuw in te delen. De overzichtspagina is nog niet helemaal klaar, maar de forums die erin vermeld worden wel.

Als je wilt kan je alvast een kijkje nemen in , of een bericht plaatsen op [www.droominfo.nl]

Opmerkingen, wensen of suggesties kun je als reactie op dit bericht kwijt.

11 december 2008

Hallo Marco,

Ik spreek vast voor velen als ik je bedank voor je inspanningen.
M.b.t. de categorie├źn is het misschien een idee om de optie 'dieren in dromen' toe te voegen. Dat thema zie ik regelmatig voorbij komen.
En een vraag: is 'algemeen' een verzamelcategorie, waarin de alleseters onder ons alle dromen uit de andere forums kunnen lezen? Of wordt het echt een apart forum, voor dromen die niet in andere categorie├źn te plaatsen zijn?
De mystieke dromen stonden trouwens niet in de huisstijl, toen ik keek.

11 december 2008

marco misschien is het wat duidelijker voro mensen als je tabbladen maakt, snap je, nu moet je een soort van zoeken, maar dan kan je er in 1 keer naar toe(naar een forum). misschien een tip.

11 december 2008
Beheerder

Hoi, bedankt voor de reacties alvast! Ankau, heb je misschien een voorbeeld van zulke tabs? Heb je deze weleens op 'n forumgezien ofzo?

11 december 2008

neej, mar ik bedoel zoiets als wat boven aan deze site staat, maar dan as je op forum klikt dat er dan een laadje uitschuift ofzo of een menuutje, snap je?

13 december 2008

Hoi Marco,
Als ik nog even mee mag denken: om die forums echt te laten werken, is het volgens mij handig als je mensen bij het opstellen een bericht via een keuzescherm laat aangeven in welk forum de droom thuishoort, zodat je niet meer eerst naar een forum hoeft te gaan om daar je droom te posten. Ik zou daarbij het algemene forum tot verzamelcategorie maken, die 'alleen lezen' is, waarin alle dromen te lezen zijn. Als je vervolgens een droom aanklikt, kom je automatisch op het betreffende forum. Dan heb je nog wel een categorie 'overig' nodig. Nu staat 'algemeen' zo welkom bovenaan in het forumlijstje, dat ik een beetje voorzie dat de meeste mensen gewoon door blijven posten in de algemene lijst. Zou een beetje zonde zijn van alle moeite om verschillende forums te maken. Het is maar een ideetje.

candy
19 april 2012

ik mis cindy I kove you