Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

liefde bedrijven

15 jaar geleden

Hi,

In een droom was ik samen met mijn soulmate. We bedreven de liefde in een rustig tempo alsof we alle tijd van de wereld hadden en er niks buiten ons bestond. Het contact was intiem en liefdevol.

De droom begon hiermee en eindigde hiermee, geen inleiding of einde. Meestal herinner ik mij geen dromen, en als ik ze wel herinner beteken ze altijd iets. Ik werd wakker met een gevoel van voldoening, alsof alles ok was. Ik ben benieuwd hoe jullie deze droom verklaren.1 keer bewerkt. De laatste keer was 15 jaar geleden door jet.

15 jaar geleden

Hoi Jet,

Vrijen in dromen gaat vaak over de verbinding van twee kwaliteiten in jou, die je in je leven samenvoegt. Je verbindt je in je droom met je mannelijke tweelingziel en zo worden jullie één. Mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in jou - bijvoorbeeld verstand en gevoel, of waarneming en intuitie - vormen niet langer een tegenstelling in je, maar werken samen. Dat geeft natuurlijk een enorme voldoening.
Een soulmate verschijnt in je leven om je in contact te brengen met een deel van jezelf dat je niet goed kent, dat je niet accepteert. Is dat stuk aan het oppervlak gekomen, dan is het tijd om afscheid te nemen, want dan is je eigen taak duidelijk: wat je soulmate bij je losmaakte, moet je gaan integreren in je persoonlijkheid. Waarschijnlijk is dat, althans volgens de droom, wat je nu aan het doen bent.