Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

2 Tsunami dromen

13 jaar geleden

In de eerste droom was ik in een heel groot hotel, en daar woonde ik met een goede vriendin van me, In presies het zelfde flat huisje als dat we nu zitten. Ik moest iets gaan halen beneden. En ik kwam in een grote hotel hal uit. Het duurde even voordat ik beneden was want de trappen waren omin raar! De een was kapot, de andere liep omhoog en geen naar beneden. Eenmaal beneden ging ik buiten een sigaretje roken, met nog een aantal hotel gasten.

Ik kijk oppeens naar verder op, komt er een super grote golf heel hard op ons af. maar het was raar want er was nergens zee of iets van water. Ik schreeuwde dat iedereen snel naar binnen moest, en toen die golf eenmaal weg was bleef er water stromen. Ik dacht dat er nog meerdere kwamen maar dat weet ik niet meer zeker.

Dus ik snel naar boven om de andere te waarschuwen. Maar ik kwam maar niet boven, oppeens hoorde we dat we opgepakt zouden worden door iemand. dus ik probeerde te ontsnappen en voor de rest weet ik nog dat het wel lukte om boven te komen maar je wil niet weten hoe haha.

De droom die ik van de week had,

Ik was met mn ouders broertje en zusje naar een heerlijk mooi eiland.
Je had daar een pretpark enzo, palmbomen en mooi weer. Op een gegeven moment was ik alleen nog maar met mn moeder, en gingen we naar het strand. Oppeens komen er grote golven van ik denk wel 40 meter op ons af! aan het strand was een soort Kaai. met touwen wij gingen daarheen en hielden ons daar aan vast, met nog wat andere mensen. maar de Tsunami's bleven komen, maar we hielden ons goed vast. Toen kwam er iemand met een soort oplossing hoe we ze konden stoppen, maar dat duurde maar voor even.

Ik weet nog wel dat het heel lekker weer was, en de zee gewoon bleef zoals hij hoort.. en ondertussen geen wegzuigingen van het water maar de golven kwamen gewoon zomaar.

Twas egt een enge droom! gewoon de hele nacht over golven dromen die je proberen mee te sleuren. maar wat betekenen die Grote golven nou?? :s

13 jaar geleden

Nou die grote golven willen zeggen hoe sterk je emoties zijn. Er zou dus iets gebeurt zijn waar je nog steeds meer zit. Je houd je tranen/verdriet in terwijl je ze beter en/of liever zou laten vloeien.

Maar je bent in je eerste droom in een hotel. Dit zou een nieuwe geest toestand moeten voorspellen en/of een verandering van je identiteit. Je zou dus afstand moeten nemen van je oude gewoontes of deze aanpassen. Het kan ook zijn dat je simpel weg eens van het dagelijkse leven wilt ontsnappen..

Ik zeg ook hierbij.Ik ben hier beginnend in. Meeste informatie zoek ik hier op de website op.

13 jaar geleden

Niets ten nadele, hoor, van dingen uit het droomwoordenboek, maar er valt nog wel iets meer over de droom te zeggen. Je bent in een hotel, een tijdelijke plek, maar die doet je aan thuis denken. Staat waarschijnlijk dus voor je huis, je lichaam. Dat het als hotel in je droom komt, heeft te maken met de mate waarin jij je lekker voelt in je lichaam. Uit de droom blijkt dat er problemen zijn met de trap. Je kunt niet naar beneden. Dat houdt in dat je meestal in je hoofd zit, problemen rationeel benadert. Je weg naar je gevoel is geblokkeerd, kapot. Daardoor overvallen je emoties je, dat is die golf. Je reactie is: terug naar boven, weer je hoofd in. Maar gezien de problemen die je ervaart om boven te komen, wordt het steeds moeilijker om zo met je gevoelens om te gaan.

De tweede droom vertelt je meer over de bron van die emoties. Je bent op een eiland, met je familie. Een eiland kan op zich een fijne plek zijn, maar het is ook een plek waar je omringd bent door water, door gevoelens. En je bent afgesneden van de rest van de wereld. Bij jou zit die dubbele betekenis er ook in. Aan de ene kant is het mooi weer, schijnt de zon, maar aan de andere kant is het een plek waar je wordt overspoeld. Op je eiland kom je dus toch je gevoel weer tegen, je emoties achterhalen je als het ware.

De emoties, de golven, komen terug als je alleen bent met je moeder. Waarschijnlijk zit er nu een probleem in de relatie die je met je moeder hebt, waar je heel emotioneel op reageert. Je probeert je schrap te zetten, je niet mee te laten stromen, houvast te vinden. Maar dat is maar een tijdelijke oplossing. De boodschap van de droom is vermoedelijk dat je een manier moet zoeken om met je gevoel om te gaan en aandacht te besteden aan de problemen tussen jou en je moeder. Succes!

trixie mixie
11 jaar geleden

Hoi
ik ga ervan uit dat dit een voorspellende droom is geweest.
kijk het internet maar eens na
en je vind het overal
in augustus staat het te gebeuren
ook dit is overal te vinden op het net
ook ik heb deze voorspellende dromen gehad en vele meer
ook dat is te vinden op het ,,,,,
tik maar eens in bv mgls61
ook deze man heeft voorspellende dromen gehad
en weet het te paatsen
zo zijn er wel tig mensne te vinden die deze dromen hebebn gehad
ga maar vanuit dat je ene waarschuwings droom hebt gehad
er zijn mensen die het zeer vaak hebben gehad deze dromen
en toen ze naar het ooste van het land gingen verhuizen hield deze dromen op ( xander van www.xandernieuws.punt.nl bv die maakt er ook geen geheim van,,,,,, kijk op zijn site en je kan hem persoonlijk dan bereiken en er over hebben )
wees wijs en vertrek voor augustus uit nl
en zorg ervoor dat je genoeg in huis hebt

groetjes dymph

marius mgls61
11 jaar geleden

Waarschuwing voor iedereen in Nederland, er komt een 50 meter hoge tsunami aan op volgens mij 25 augustus. maar kan ook wat eerder of dagen later. Dus woon je in west Nederland maak dat je weg komt. Jomanda heeft er ook voor gewaarschuwd. Google Jomanda Tsunami
Hieronder nog wat info die ik op Facebook heb gezet:

In 2010 waarschuwt Jomanda voor een Tsunami in augustus 2011. Ze zegt ongeveer woon je in Noord Holland, maak dan dat je wegkomt voor Augustus 2011. Door alles wat ik zelf zie, voel en droom kom ik zelf al jaren op 25 augustus van uit. Ze waarschuwt voor Noord holland. Maar ik heb het vele keren ook de Tsunami in Den Haag en Rotterdam gezien. Dus daar moet je ook weg als je me geloofd...Het is tijd om kleur te bekennen.
Ik schrijf expres nauwelijks op Facebook om de waarde van deze booschap zo groot mogelijk te laten zijn. Dat ik een belangrijke boodschap ging melden heb ik wel al maanden van te voren in mijn profiel gezet, zoals je kon lezen. En dit is 'm dan.. Lees wel in chronologische volgorde.
In 2010 waarschuwt Jomanda voor een Tsunami in augustus 2011. Ze zegt ongeveer woon je in Noord Holland, maak dan dat je wegkomt voor Augustus 2011. Door alles wat ik zelf zie, voel en droom kom ik zelf al jaren op 25 augustus uit. Ze waarschuwt voor Noord Holland. Maar ik heb vele keren een tsunami in Den Haag en Rotterdam gezien. Dus daar moet je ook weg als je me geloofd...Het is nu tijd om kleur te bekennen.
Toen schrok ik wel. Ik heb het op de herhaling van RTL boulevard opgenomen snachts dat ze dat zei. Daarna heb ik in de afgelopen jaren tientallen soortgelijke dromen en ook heel veel beelden gezien van de tsunami. Ook recententelijk met 25 enorme brokstukken die insloegen op het noorderlijk halfrond. Als een soort komeet. Daarom ben ik voor augustus 2011 naar Limburg vertrokken... zelf denk ik 25 augustus Anderen hebben het over ook 12 augustus...
Ik heb veel voorspellende dromen. En ik 'zie' wat er gebeuren gaat... 100 % bewijs krijg je niet vaak maar deze keer wel.
je bert nu gewaarschuwd. Maar iedereen is op het juiste momen t op de juiste plek. De grens is Utrecht Hilversum Tilbug Helmond Geldrop )dus Eindhoven voorbij, Aalten! Maar het overstroomt eerst en dan trekt het water terug. Als de laars van Italie volstroomt heb je nog 4 uur om weg te wezen...Op Google Earth kan je de hoogtes zien op de meter nauwkeurig

wim
11 jaar geleden

Marius, aangesproken door je voorspelling ging ik even googlen naar Jolanda en ik moet zeggen dat deze toch geen al te beste reputatie geniet. Ze staat in de top 20 van 's Nederlands grootste kwakzalvers. Ik heb een ganse lijst van aanklachten tegen haar als persoon gezien, genoeg om me te overtuigen dat haar voorspelling ook dikke nonsens is. De tsunami op kerstmis 2004 maakt deel uit van ons collectief geheugen, het werd door de media als het ware in onze hersens geduwd. Dromen over tsunami's moet je daarom volgens mij niet te sterk voor waarheid nemen.

Toch een mooie tekst !

freddy kruger
11 jaar geleden

Awel, waar blijft die tsunami nu ? Ik word nu wel ongeduldig hoor. Of heeft Jolanda ons weer liggen gehad?

tsunamidromer
10 jaar geleden

Ik ben nog steeds in afwachting van de profetisch voorspelde tsunami....

Hoe dan ook. Ik heb nu ook net twee nachten achter elkaar een droom gehad over een tsunami.

Bij de eerste droom was ik in de zee met een meisje waar ik gek van ben al lang een relatie mee heb gehad en die nu een andere partner heeft. In mijn droom heb ik haar gered doordat ik precies wist wat ik moest doen toen er een tsunami aan kwam. We zijn in mijn droom onder de golf door gedoken. Hierna kwam er nog een grote golf aan en toen we daar onder door waren werd ik wakker.

vannacht een beetje hetzelfde gedroomd als het voorbeeld hierboven. Ik was in een hotel, maar ik weet niet meer precies met wie ik was, maar ik geloof met een ander meisje waarmee ik net een relatie heb gehad. Ik weet niet meer precies wat er gebeurde. Ik weet wel dat ik het vanochtend heel vaag vond dat ik twee dagen achter elkaar over een tsunami heb gedroomd.

Einde van de wereld etc geloof ik niet in, maar ben wel benieuwd wat dit nou weer te betekenen kan hebben.

melissa koorn
7 jaar geleden

heb jij dat ook gedroomd? ik heb het al voor de 3e keer gedroomd, en ik ben super bijgelovig.
weet iemand of het iets betekent als je het al voor de 3e x al hebt gedroomd?