Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

een ander

16 jaar geleden

Hallo,
ik begin me een beetje zorgen te maken om de relatie van mij en mijn vriend.
Hij vertelde mij namelijk net over zijn droom:
Hij kawm naar m'n huis toe en mijn zusje deed de deur open. Zij vertelde hem dat ik boven was, dus ging hij naar boven. Maar boven aangekomen bleek daar niemand te zijn. Toen kwam mijn zusje weer naar boven en zei tegen hem; 'kijk hier is ze' en wees naar het plafond. Daar zat een trapluik in. Hij ging daar naar boven en zag mij tegen een jongen aan zitten die fluisterend aan mij vroeg; wie is dat? stuur hem weg! Toen heb ik mij vriend weggestuurd. Hierna werd hij wakker.
Zou iemand mij alsjeblieft kunnen vertellen wat dit betekend?
Dankjewel!1 keer bewerkt. De laatste keer was 16 jaar geleden door simone.

16 jaar geleden

Ik ben hier nog niet bepaald thuis in.. Zelf heb ik ook soort gelijke dromen, ik had dit geinformeerd bij iemand en die zij dat het kan zijn dat, de persoon die dit droomt, bang is om je te verliezen. Maar dit ligt ook aan het gevoel waarmee hij/zij weg gaat en wakker wordt. Voelt hij zich zwaar f*cked up, is de kans groot dat hij gewoon bang is om te verliezen. Of hij is niet zeker van jullie relatie. Dit wilt zeggen dat hij er twijfels over heeft en/of dat hij een gevoel heeft dat de relatie op dit moment zwak is, dat het zo kan verbreken. Maar in zijn droom komt ook een soort van bedrog in voor. In dit geval bedrieg jij hem soort van..

Ik heb deze informatie dan van droominfo.

Als je een bedrieger ziet in je droom, betekent dit misleiding of verwijst dit naar een wrede en cynische kant van je karakter. De bedrieger kan in je droom verschijnen om verwoesting in je leven tot stand te brengen of om gewoon de sleur te doorbreken.


Maar ook loopt hij dus over een trap heen. Dit voorspelt blijdschap en geluk. Ik neem aan dat hij dus niet gehaast de trap op liep o.i.d. dus, hij loopt er vrijwel rustig over heen. Volgens de informatie van DroomInfo wilt dit zeggen dat hij bepaalde tegen slagen zou krijgen in zaken en liefde.


Nog steeds wil ik er bij zeggen dat dit een van de 1e dromen is die ik verhelp, of probeer te verhelpen.. Zelf kom ik hier ook voor mijn dromen.