Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

jezus

5 jaar geleden

hallo beste,willen jullie even mijn droom duiden a.u.b ,mijn man was helemaal bedekt met enorm veel kleine insecten en moest ze met pakken van hem afsmijten ,terwijl zijn overleden vader stond te kijken ,en dan nog een droom met enorme grote houten zuilen waarin het hoofd uitgesneden was van jezus dienden als steun rond ons huis .alvast heel erg bedankt voor het duiden groeten Dahlia.

5 jaar geleden

Kleine insecten zijn irritaties. Het kan zijn dat hij kriebelig kan worden door een bepaalde situatie. Jij wilt die irritaties de baas zijn door ze van hem af te kloppen. Maar dat lukt niet zo goed, want het is zijn gemoedstoestand en zit hij schijnbaar niet lekker in zijn vel. Het kan zijn dat hij zijn vader mist.

Dromen laten beelden in symbolieken zien. Het hoofd is als een trofee en staat te pronken op een zuil. Een hoofd staat symbool voor wijsheid, intellect, begrip en logisch denken. Na Jezus dood werd hij binnen het christendom nog meer geƫerd . Hij word gezien als de redder van de mensheid. Het huis is als een jas om je heen. Het tafereel staat dicht bij je. Wanneer we terug gaan naar Jezus, wie of wat wil jij redden? In een bepaalde situatie kun je beter je verstand raadplegen.

5 jaar geleden

Hoi Dahlia,

Die zuil lijkt wel een beetje op een totempaal van de indianen, een heilige beschermer, of het vereren van... Ben benieuwd of jij iets hebt met het geloof ?1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 jaar geleden door jan123.

5 jaar geleden

hallo beste ,eindelijk ben ik nogal gelovig ik bid namelijk iedere dag en brand iedere dag een kaarsje ,maar de laatste keer dat ik van jezus droomde is al een tijdje geleden (ik zat dan in de wachtzaal van de dokter en had de christus kroon op mijn hoofd en het bloed vloeide over mijn gezicht)
daarna ben ik heel erg ziek gekomen en nog steeds gaat het niet zo goed ,maar ik red mij wel hoor ,dus ik vond het raar dat ik terug een droom van jezus had misschien komt er terug iets naars op mijn pad ???groeten Dahlia.

5 jaar geleden

Wat vervelend dat het niet zo goed met je gaat.
Ik zou niet gelijk aan ziekte of tegenspoed denken als ik die zuilen lees. Aan de andere kant heb je misschien meer informatie?
Wat voelde je er bij , wat voor kleuren ? Hoe zag het huis er uit ? Wat voor weer was het ?
Alles bij elkaar opgeteld zou een beeld kunnen vormen. Voor nu zou ik alleen kunnen zeggen dat het een soort van anker voor jezelf dient.

5 jaar geleden

hallo
hallo jan ,ja ik denk dat het deze maal positief zal zijn ,want gisteren hebben wij gehoord van de arts dat na vijf jaar mijn man definitief kankervrij is ,dus heel goed en vannacht had ik een mooie droom over een hele grote mooie vijver waar je doorheen kon kijken en het zat er vol met hele mooie gekleurde vissen die allemaal gezond waren ,dus hartelijk dank voor jou duiding groeten dahlia.

5 jaar geleden

Hoi Dahlia,

Wat een fijn nieuws voor jullie. Mooie droom ook.

Nu ik je verhaal lees begrijp ik je dromen pas ook. Angst voor de ziekte en dood(mee kijkende overleden vader, de vraag komt hij zijn zoon halen?) en hoop, geloof en liefde de zuil met Jezus rond jouw huis waar je veel kracht uit put voor jezelf. Een rotsvast anker. Mooi te lezen en mooi te zien dat de lucht in je geklaard is en dat je nu van een heldere vijver met mooie gekleurde vissen droomt. Je geest is weer helder en hebt weer kleur in je leven terug. Ik heb er het kippenvel van gekregen, erg mooi en bedankt voor het delen van je situatie.

Fijne feestdagen!

5 jaar geleden

hallo Jan ,bedankt voor jou mooie duiding en alvast ook voor jou fijne kerst en een voorspoedig 2019 ,groeten Dahlia.