Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom

M.J
7 december 2018

Ik droomde dat ik in de gang op de grond zat met een man die in een hoek wat aan het maken was, het was vroeg in de ochtend, in de hal hoorde ik gestommel en ik ging kijken en zag dat ze met de lift bezig waren, ik zei goedemorgen heren maar kreeg geen reactie, toen ik goed keek hadden ze geen hoofden, ben weer in huis gegaan en op de grond gaan zitten bij die man die bezig was. Wat zou dit kunnen betekenen? Dank u wel.

7 december 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Als je droomt over een gang, symboliseert dit het begin van een nieuw pad in je leven of een reis naar het onbekende. De heren, zonder hoofd, die niets zeggen denken niet na of kunnen niet reageren. Ze hebben hun hoofd er niet bij. De lift gaat naar boven en beneden. Hiermee kom je in een hoger of lager niveau. Het kan duiden op zelfonderzoek.

M.J
7 december 2018

Hallo Esmee,

Dank voor je reactie, wat een mooie uitleg, ik sta open voor een reis naar het onbekende, al zelf onderzoek gedaan en ik ga van iemand afscheid [heer] nemen dat zal via een berichtje moeten en ik heb niet het gevoel dat er op gereageerd wordt maar doe ik het niet ga ik naar een lager niveau en ik wil hoger.