Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Vechten

Chey
20 november 2018

Ik droomde dat tegen iemand bokste in een sauna met kleding aan. Het was echt om te bewijzen wie sterker is en ik zei van tevoren ik ga sowieso winnen. Toen ik probeerde te slaan, sloeg ik telkens heel zacht. Kon helemaal niet vechten. Maar de persoon tegen wie ik bokste een onbekende dame, ze leerde me juist te slaan.. i.p.v. Het als een echte competitie te zien.

Wat betekend het überhaupt als je ineens niet kan vechten in je droom of als je heel traag rent.. want dat komt vaak voor

20 november 2018

Misschien zou je meer open moeten staan voor de ideeën en meningen van anderen.
De onbekende vrouw wilt je iets leren met betrekking tot goeie raad.


Probeer je iemand met je vuist in je droom te slaan en het lukt niet, dan ben je kwaad over een slepende kwestie waar je maar niet uit komt.
Het langzaam iemand willen slaan kan staan voor het opdringen van ideeën op anderen.1 keer bewerkt. De laatste keer was 20 november 2018 door angel maria.

20 november 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. In de sauna ben je om te ontspannen. Bij jou heerst er woede of wraak en daarom wil je van je af boxen. Zelfs hier wil je je niet bloot geven. Het kan hier ook gaan om haantjesgedrag. Je wilt je meten aan anderen. Wanneer je heel traag rent, ga je in slow motion. Je bent dan niet vooruit te branden. Het kan zijn dat je totaal geen creativiteit hebt of moe bent van alles om je heen.