Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Gekke droom

Emma89
18 november 2018

Hallo,

Ik ben een diepe slaper dus dromen herinner ik mij eigenlijk nooit, tot laatst. Ik had zo’n vreemde droom en ben benieuwd naar de betekenis. Wie heeft enig idee?

Ik was op een boerderij met all mijn vriendinnen en zaten te praten. Opeens kwam Dave Roelvink binnen en probeerde mij te zoenen, maar hij had z’n mond vol met zand. Tijdens deze zoen werd het plafon door bouwvakkers gesloopt.

19 november 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Met je vriendinnen kun je chillen. De boerderij staat voor aarden. Je staat met beide beentjes op je grond. Dave Roelvink is iemand waar je tegenop kijkt, omdat hij een BN’er is. Dave is een spiegel van jezelf. Bepaalde eigenschappen van de man trekt je aan. Het zoenen staat symbool voor samensmelten. Misschien associeer je de gele zwembroek met het strand. Het strand is de grens tussen het bewuste (aarde) en onbewust (zee). Bouwvakkers slopen iets om opnieuw op te bouwen. Er komt iets tot een eind, zodat je weer aan iets nieuws kan beginnen.