Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

ruzie?

17 november 2018

Droomde dat ik in de sport school was waarvan ik weet dat iemand boos op mij is vanwege verkeerde interpretaties vanuit het waakbestaan en ik gehoord had dat ie met mij wou vechten in het waakbestaan.

Ik droomde dat ik het tegen het lijf liep in de sportschool.En ik een kort gesprek had in de sportschool met hem,hij vroeg mij eerst allemaal redelijke passieve vragen.En daarna ging hij mij bedreigen zo van: ik ga je buiten opwachten.Toen 1 minuut later ging de sportschool dicht en iedereen was al naar buiten.
En ik zag een hele groep van ongeveer 10 man op mij wachten toen ik uit het raam keek van de sportschool.

De jongen die bij de sportschool werkt had ik kort mijn verhaal uitgelegd,En toen besloot ik maar 112 te bellen want ja 10 tegen 1 win je nooit.
En ook 1 op 1 zou levensgevaarlijk zijn voor mij tegen hem denk ik.

Maar de politie gaf wel antwoord en ze zeiden te komen helpen dacht ik maar ze kwamen niet opdagen.De jongen van de sportschool wou naar huis en wou mij naar buiten trappen.
Maar voordat hij dat deed gaf hij mij nog een zak mes.Dit was een heel erg dun slap maar scherp stanleymes(dat als ie er iemand mee wilt snijden dat ie breekt zo flexibel leek wel)

Ik ging het er niet op wagen en ik besloot terug in de sportzaal te rennen waar ik een andere uitgang zocht om te ontsnappen maar de sportschool was ineens veranderd in een soort van opslagplaats.
Ik vond er 1 aan de achter kant en het is me gelukt om te ontsnappen.Ik rende opeens over duinen/bergen die met heel erg mooi hoog begroeid groens gras waren begroeid.Ik kwam onderweg allemaal huisjes tegen en ik ging toen een kleine gezondheidswinkel in en toen zagen ze dat ik dat stanleymes in mijn handen had en toen werd de politie gebeld en waren ze er direct.

17 november 2018

Het is een verwerkingsdroom. Het gaat hier om opgekropte woede. Je maakt het probleem groter dan het is. Eén tegenstander wordt verdubbeld naar 10 man. Onbewust ben je bang om de confrontatie aan te gaan. Met een goed gesprek kun je veel bereiken, maar op dit moment zit je in de verdedigingsmodus. Dus je bent emotioneel en je zit in je primitieve kracht. Een wapen op zak lost niets op. Je kan je dan wel verdedigen, maar hoe verklaar je dit aan de politie. De duinen en bergen zijn obstakels. Je hebt nog een lange weg te gaan om te aarden. Het gras is mooi groen (buren). Het kan te maken hebben met een beeld in de toekomst. Het kan ook gaan om een verlangen. De huisjes symboliseren hier structuur. Huisje, boompje, beestje.

17 november 2018

Bedankt Esme.