Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Feestje?

16 november 2018

Droomde ik samen met een maat afgesproken had om bij wat seks verslaafde meisjes thuis te gaan.Eenmaal daar aangekomen was,was daar een blond meisje en daar had ik al snel seks mee.Maar na al iets minder dan een minuut stopte ik met seks omdat ik heel erg nodig moest plassen.
Ik ging dus opzoek naar een wc.Maar het huis was een soort studenten woning want vlak bij de wc was een deur naar een ander appartement waar 2 andere meiden wonen die echt enorm irritante narcistische zeik meiden woonden.

Ik ging naar boven om een wc te zoeken ik kon wel plassen maar het gevoel van dat ik moet plassen ging niet helemaal weg.
De trap die ik toen weer nam om naar beneden te komen was een dichte spiraal trap die ik echt prachtig mooi vond,hij was heel erg dik gekleurd met blauw als de hoofd kleur en wit en rood een hele bijzondere kunst trap.Ik genoot zo erg om van die trap af te lopen.

Toen ik weer beneden was wou ik eigenlijk weer seks want het was wel een mooi meisje,maar nu zat mijn maat er boven op.En ik dacht zo van dat vind ik vies dan is net mijn maat er in geweest getver,maar anders had ik niets maar goed.

Die maat van mij is enorm seks verslaafd,en toen keken we op een site om te kijken voor andere vrouwen en toen kwamen er allemaal kleine uilen en vogeltjes te op het scherm en toen zei ik tegen m'n maat:kijk dit is het enigste wat over is...En nog een paar vrouwen die ik niet echt charmant kan noemen, toen vroeg ik serieus aan mijn maat van zou jij die vogels doen?? waarop hij nog ja antwoorden ook.

Ik dacht echt van dit is echt raar allemaal.

16 november 2018

Het meisje en je maat zijn verslaafd hebben dus geen controle over de situatie. Er kriebelt iets bij jou en daar moet je vanaf. Het is een irritatie. Je moet je afvalstoffen kwijt. Afvalstoffen kunnen negatieve eigenschappen zijn of problemen waar je vanaf wilt. De narcistische meiden zijn beelden, die je in waakzame bestaan ook te maken mee hebt. Het is een verwerking van ergernissen. Het niet kunnen plassen (wateren) is het inhouden van emoties.

De trap ziet er fraai uit (verleidelijk), maar de spiralen trap gaat langzaam naar beneden en betekend verder afglijden. Je gaat weer met het meisje, die je neemt vanwege het uiterlijk. Haar innerlijke zit tussen de benen. In je achterhoofd heb je onfrisse gedachten, maar je neemt wat er voor handen is. Het is als een tweedehandse opblaaspop. Het is net een drug of drankje die je neemt, die minder van kwaliteit is. Maar omdat je geen geld hebt neem je het maar.

Uiltjes leven in de nacht. Het donker staat voor het onbewuste. Uilen symboliseren wijsheid. De vogel is een symbool van de ziel. De ziel van de stervende gaat in de gedaante van een vliegende vogel naar de hemel. Je maat heeft geen respect voor de vrouw. De symboliek van de vogel kan hem gestolen worden.

16 november 2018

Haha Bedankt Esme. Ik kan dit redelijk goed plaatsen allemaal.
Alleen heb ik nog wel een vraagje...

Hoe kan ik er achter komen of de personen die ik in mijn dromen tegenkom nou een Anima,Archetype of echt een persoon in het waakbestaan moet voorstellen?
Dit vind ik altijd vrij lastig en ik denk dat ik daarom ook mijn eigen dromen niet goed kan duiden.3 keer bewerkt. De laatste keer was 16 november 2018 door angel maria.

16 november 2018

Dromen hoef je niet te letterlijk nemen, want het is meestal symbolisch. Vaak zijn de personages in je droom het spiegelbeeld van jezelf. Wanneer je droomt over een bekende, kan het om een verwerking van een situatie gaan. Denk aan overlijden, conflicten, geboorte, belevenissen samen enz.

De westerse maatschappij geeft normen die door onze beschaving aan mannen en vrouwen worden opgelegd wat betreft de mannelijkheid of vrouwelijkheid. Wanneer er druk op zit kan de anima of animus worden verstikt raken en in opstand komen. Deze extreme reacties uiten zich volgens Jung bij een jongen als het beginnen vertonen van overdreven vrouwelijk gedrag, zoals waargenomen bij travestieten of verwijfde homoseksuelen. Op dezelfde manier kan een meisje zich overdreven mannelijk beginnen te gedragen en kleden als haar animus in opstand komt.

Een bekend persoon in je droom is vaak herkenning en heeft vaak ook een verwijzing naar een archetype. Archetypes zijn oerbeelden, die zich niet in een woord laat benoemen. Als zo’n beeld in je droom voorkomt, beschouw het dan als een verzoek om er verder mee bezig te gaan. In de link lees je meer: [www.droomnet.nl]