Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn familie is weg

15 jaar geleden

Ik droom de laatste tijd weer veel dezelfde nare droom.

Ik ben alleen thuis. Vaak weet ik wel waar mijn familie naartoe is gegaan. Ik ga iets doen waarvan ik als ik wakker word niet meer weet wat. Dan is er de klok waar ik op kijk en ik zie dat mijn familie al uren weg is. Ik krijg dan een angstig gevoel en wil hen bellen om te kijken waarom ze nog niet thuis zijn maar geen enkele telefoon in het huis werkt.

Dan komt mijn oudere zus thuis en zegt dat het mijn schuld is dat mijn ouders en broertje weg zijn om een vaak verschillende rede. Vannacht zij mijn zus in mijn droom dat het was omdat ik mijn muziek zo hard had staan. Een andere keer was het omdat ik mijn bord niet had opgeruimd.

Ik heb geprobeerd op het net uit te vinden wat deze droom betekend en waarom hij steeds terug keert maar kan weinig vinden. Tref woorden als kwijt, verdwenen en zoek zijn niet aanwezig in de meeste droom sites en het word weg als in verdwenen kent men daar alleen als weg van een pad of weg waarop je loopt. Ook familie of ouders bracht niets op. Ik hoop door hier te posten dat iemand mij mischien meer kan vertellen over deze droom.

Heb dit al gepost onder naam KIM maar was hem kwijt.