Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Eigen kind

Mdk
26 oktober 2018

Hoi hoi,

Ik heb geen kinderen.

Zelf droomde dat ik geen kinderen kon krijgen, en dat mijn vriend en ik besloten voor een draag moeder. De draag moeder werd het persoon waar ik een hekel aan heb (zit een heel geschiedenis achter) uit eindelijk kregen wij onze dochter (in mijn droom).

Zelf ben ik nog een jonge spruit van 18 jaar en ben nog dik aan het studeren, zelf ben ik nog lang niet aan kinderen toe Want vind mijzelf tejong en wij zijn er allebei nog lang niet klaar voor. Wat betekent dit?

26 oktober 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Onvruchtbaarheid in je droom is een gebrek aan creatieve ideeën. Dit gebrek laat je aan een ander over. Maar je hebt een hekel aan deze persoon. Er zit een woede in voor deze persoon en dan word je in die droom ook nog eens afhankelijk van haar. Waarschijnlijk spiegel je aan haar en bevallen bepaalde eigenschappen die ze heeft niet, die ook in jou heerst. Woede symboliseert frustratie en teleurstelling in jezelf. Je hebt de neiging om negatieve emoties op te kroppen of je woede op anderen te projecteren. Je zou eens moeten onderzoeken waar dit nu precies aan ligt.