Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn kleinzoon

15 jaar geleden

Ik droom elke nacht dat mijn kleinzoon mij roept en mij vraagt hem te komen halen.
Ik weet alleen niet waar hij is.
Mijn dochter heeft hem en mijn kleindochter meegenomen en niemand weet waar ze nu zijn.
Wat betekend deze droom en hoe moet ik hier mee omgaan.
Ik mis ze verschrikkelijk en heb heel veel verdriet,misschien dat daar de oplossing zit ,maar dat weet ik niet zeker.
Wie weet raad???????
Sunny

15 jaar geleden

Beste Sunny,

U droomt specifiek over uw kleinzoon, die wil dat u hem komt halen, terwijl uw dochter in uw droom ppl weg is, en uw beide kleinkinderen mee heeft genomen. Daar heeft u in uw droom veel verdriet van, maar u gaat op zoek naar uw kleinzoon. Zoeken in dromen wijst op een onvervulde behoefte. Zou het kunnen zijn dat u in het dagelijks leven graag meer contact met uw familie zou willen hebben, misschien zelfs eenzaam bent? Het kan heel goed zijn dat uw kleinzoon laat weten dat uw intiatief tot meer contact gewaardeerd zal worden. Het is een kleinzoon en niet een kleindochter die om contact vraagt. Dat betekent dat er mannelijke energie nodig is, actie dus (tegenover vrouwelijke energie, ontvankelijk zijn), om het probleem in de droom op te lossen.
Het feit dat in de droom niemand weet waar uw dochter en kleinkinderen zijn laat zien dat het voor u moeilijk is een manier te vinden contact te maken. In dromen zit meestal een oplossing verborgen. Let eens op of er lichte kleuren in de droom voorkomen. Die staan symbool voor dergelijke oplossingen. Daar lees ik nu niets over, maar misschien kunt u er nog informatie over geven.

15 jaar geleden

Mijn dochter is niet in mijn droom spoorloos ,maar dat is echt waar.niemand weet waar zij zijn.
Dus zoek in in het ECHT naar hen.daarom begrijp ik deze droom niet.
Sunny

15 jaar geleden

Wat vreselijk voor u. Het lijkt me dat op deze manier het gemis van uw dochter en kleinkinderen tot uiting komt. Als dierbaren spoorloos zijn, is dat zonder meer ontzettend traumatisch. In de droom komt uw machteloosheid en verdriet terug. Maar misschien kunt u nog wat meer vertellen over de droom. Kunt u zich kleuren herinneren, of momenten waarop het spannend wordt? Want vaak zitten er verborgen aanwijzingen in dromen, die helpen bij problemen in het dagelijks leven. Ik kan me voorstellen dat dat in uw herhalende droom ook het geval is.

15 jaar geleden

Ik ben in mijn droom alleen en ik weet niet waar ik ben.
Ik hoor alleen maar mijn kleinzoon roepen,Omi kom mij nu halen,waar blijf je nou?
en op het moment dat ik naar hem toe wil gaan,wordt ik wakker.
In mijn droom is het donker om mij heen,zonder enige vorm van licht of kleur.
Sunny