Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

eten en spullen verkopen

14 jaar geleden

Afeglopen nacht heb ik gedroomd dat ik eerst hier in dorp was waar ik woon, buiten zat met nederlandse mensen met wie ik werkte. Het was catering / restaurant werk ( vroeger deed ik dit werk altijd) ik zag groene groente en gebakken aardappels maar at het geloof ik niet, het leek me heerlijk mijn vader en zijn vrouw waren er ook ze keken naar het eten ik wilde ze het aanbieden maar wist dat ik dat niet kon maken omdat ik de baas daar niet was en daarbij komt dacht ik ze scheppen ook altijd nogal veel op dus dan moet ik me daar ook nog voor schamen.

Er was iets van een soort koningendag en iedereen ging spullen verkopen s'avonds, ik ook ik had een hoop van vroeger bij me het deed me aan mijn opa en oma denken ( weet niet of hun spullen er nou ook tussen zaten) vertelde ook tegen een nederlandse gast van ons dat ik dit vroeger in nl dit dus deed met hun spullen toen ze verhuisd waren. ik zat te denken om de ombrengst met die van mijn buren te delen, omdat ik waarschijnlijk meer geld zou verdienen dan hun.
maar mijn plekje was al bezet ik had mijn naam ergens op een kraampje moeten zetten, ik zag de naam van mijn schoonbroer er wel tussen staan.( Mijn plekje was trouwens een witte plek geweest).
dus toen ik naast 2 buurvrouwen van mij stond dacht ik weet je wat ik geef gewoon al mijn spullen aan hun en dan mogen hun het verkopen en het geld houden. Hun waren er blij mee ik ook voelde me goed dat ik dat gedaan had en ik ging weer weg.1 keer bewerkt. De laatste keer was 14 jaar geleden door mina.

14 jaar geleden

Hoi Mina,
Ik heb even privé gereageerd.