Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Onbekende partner en ex word vermoord

13 oktober 2018

Ik had vannacht een hele gekke droom, nou ben ik wel iemand die levendig droomt en zoek het ook altijd op om mijzelf te helpen. Maar goed mijn droom:

In het begin leerde ik een jongen kennen (deze jongen is totaal onbekend voor mij) en bleek een beetje een buiten beentje. In het begin nog heel lief en leuk maar naar mate de tijd verstreek werd het steeds meer een 'bad boy'

Op een gegeven moment gingen we dus naar de kermis met vrienden ook hij. In die vrienden groep zat 1 bekende een ex van mij. Op een gegeven moment gingen hun een soort huisje in waar ze je dus in hypnose bracht met een soort gas door over te brengen mond op mond. Na dat allemaal over was ging het ineens heel snel. Ik ontdekte een water glijbaan zo naar beneden het zwembad in. En ineens stond dus de bad boy en nog een jongen en die vrouw van die tent van het gas. Die vrouw wilde mijn ex en mijn nieuwe geheel onbekende partner vermoorden. Toen was ineens het gat dicht om naar beneden te glijden die heb ik open gemaakt zodat hun konden vluchten. Ze ze zijn toen naar beneden gegleden maar even goed dood geschoten allebei. Toen werd ik bang omdat ik ze geholpen had dat ze mij ook wilde hebben maar dat wilde ze niet ze keek me aan gaf een glimlach en liep weg.

En toen werd ik wakker



2 keer bewerkt. De laatste keer was 13 oktober 2018 door Ayleen.

13 oktober 2018
Beheerder

Tja, je laat je vergassen en in het onbewuste dumpen?

13 oktober 2018

Hoe bedoelt u?

13 oktober 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Het gas kan helium zijn. Je wordt hier in vervoering gebracht.

Mond op mond is heel intiem en symboliseert het Leven. Mond op mond is als een kus en adem (levenslucht) komt dicht bij elkaar. Levens kunnen gered worden door mond op mond beademing. Vogeltjes geven voeding van mond tot mond.

Het zwembad staat voor het onbewuste, omdat het gevuld is met water. Water staat weer symbool voor het onbewuste en emotie. Water; denk aan tranen (emotie/gevoel). De glijbaan is als een glijbaan van het leven. Je laat je meevoeren door de zwaartekracht. Het is als een achtbaan waar je inzit.

De vrouw is een beeld van gevaar en vijandschap. Je bent bang, dat datgene waar je van houdt van je beroofd wordt van wat je hebt. Een dromer houdt altijd van een goed einde.

13 oktober 2018
Beheerder

Je laat je meevoeren in een roes.
De kermis is het leven, het water is het onbewuste.
Geeft ook iets aan van gebuisd worden.

Beelden in het onbewuste hebben altijd een duaal karakter.
Dus de good guy kan even later de bad guy zijn.
Het punt is dat je niet in een roes kunt beslissen.
Je moet een bewuste keus maken en niet onder water of onder invloed van een gas.
Gas kan een inflatie inhouden zoals uit je bol gaan en geen gevaren zien.

13 oktober 2018

Esmee daar kan ik me wel heel erg vinden dankjewel