Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

angsten

inge2807
15 jaar geleden

ik heb er al een paar keer pver gedroomd nadat ik een ongeluk heb gehad, 2,5 maand geleden. Dat ik in de slip raakk met mijn auto maar het komt ook weer goed.
Mijn vraag is eigenlijk, is er een medium in jullie midden, die mij kan vertellen hoe ik van mijn enorme angst voor autorijden na dat ongeluk afkom.
De 1e week erna ging het goed maar sindsdien niet meer. Ik rij vier keer per week naar mijn werk over een lange polderweg en ik ben zo bang dat ik weer van de weg af rij...

Help mij!

15 jaar geleden

Hoi Inge.

Ook in de droom zit het ongeluk vaak in een klein hoekje. Het dromen over een ongeluk is alleen belangrijk als het geen overeenkomsten vertoont met een herinnering uit het waakbestaan. In dat geval is de droom slechts bedoeld als verwerkingsfase. In dat geval kan de droom alleen worden verklaard aan de hand van alle andere droomsymbolen. Een ongeval wijst meestal op nalatigheid in het waakbestaan. Zelden is het ongeluk in de droom een waarschuwing voor een echt ongeluk in het waakbestaan.

Het vervoer staat symbool voor de manier waarop wij ons levenspad bewandelen. De auto staat symbool voor ons eigen ik dat we onder controle moeten houden willen we geen brokken maken.

Inge die droom van jou gaat over je zelf, ben je soms ergens mee bezig wat niet goed is?.
Kan je er niet achter komen en het blijft je plagen kan je een hypnotherapeut raad plegen.
Je begrijpt dat je die droom niet voor niets hebt.

Je zegt in je droom dat het weer goed komt, maar om aan de weet te komen waar het om draaid moet je diep on je zelf kijken.

Zoals boven staat een ongeluk wijst zelden op op een ongeluk wat je over komen kan.
En je vroeg om een medium, nu dat ben ik zelf en ook en hypnotherapeut, dus geen ongeluk in met je auto in het waakbewustzijn, maar wel op gestelijk gebied.

Je zegt ook dat je steeds banger wordt in je auto, dat kan betekenen dat meer aandacht voor je zelf moet hebben.

Sterkte groeten H@ns.