Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Hond gaat dood

17 jaar geleden

Sorry ik lui dus ik kopier gewoon het stukje zoals ik het op mijn web-log heb staan.

Een paar weken terug had ik een droom. Een droom die ik dus niet leuk vond.

Ik droomde dat ik bij mijn stiefvader was met mijn hondje.

Die man woont op de 10de verdieping. Er werd aangebeld door iemand en mijn hondje ging heel enthousiast op diegene af. Al springend werd zij over de reling geduwd en viel zij dus 10 verdiepingen naar beneden. Nadat ik haar een doodsmak had zien maken op de stoep klom ze weer naar boven. Gelukkig!!

Afgelopen nacht had ik weer een droom.

Mijn vriend werkt dus op een soort booreiland, een goede vriend van hem ook. Die 2 zaten samen op hetzelfde eiland. Ik had een helikopter en ging samen met de vriendin van die vriend, mijn zoon en mijn hond op zoek naar dat eiland. Eenmaal gevonden stonden we te kijken naar het uitzicht en iemand gooide een tennisbal de zee in. Mijn hond dook daar dus achteraan want ze is helemaal wild van tennisballen. Ik was al van plan om haar achterna te duiken maar ik werd tegengehouden en toen zag ik waarom. Twee grote haaien waren onderweg naar mijn hondje en toen zag ik mijn hondje opgevreten worden door die haaien. Dit keer deed ze geen superhondactie maar was ze gewoon weg. De zee was rood gekleurd van haar bloed en ik werd hard huilend wakker.

Ik heb vannacht dus een uur met mijn hondje liggen kroelen om bij te komen van de schrik.

Ik weet dat dromen bedrog zijn maar ik heb nu al twee keer zo’n rare droom over mijn hondje gehad met als gevolg dat ik nu gewoon bang ben voor haar. Ik zou niet zonder mijn Maxi kunnen.