Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Liggen bij ex crush

DreamTeam
7 oktober 2018

Hey,

Ik ken sinds kort een jongen en ik had er een crush op. hij doet nu namelijk super gemeen, en daarna begon ik hem minder te mogen elke dag.

Ik had gedroomd dat zijn vriendin (die hij in het echt niet heeft). Bij hem stond. En we zaten met z’n drieën te praten over dingen. Maar opeens lag ik op mijn ex crush. En die vriendin werd natuurlijk helemaal boos. Maar het voelde best fijn.

Weet u misschien of dit vertelt dat ik hem leuk vind of juist niet ?

Doei

7 oktober 2018
Beheerder

Je twijfelt over op welke crush je wilt gaan liggen.
Je wilt van 2 walletjes eten.
Maar dromen geven slechts mogelijkheden aan en zullen je de weg niet eenduidig wijzen.
Het is aan het bewustzijn om te kiezen. Achteraf blijkt het onbewuste vaak deze optie al ingebakken te hebben.
Maar de versluierde taal maakt het vaak vooraf onbegrijpelijk.
Wie meent dat het onbewuste je leven zal leiden zal altijd in tweestrijd en verwarring komen te verkeren.
Dat is namelijk de aard van het onbewuste, het kan niet eenduidig zijn.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 oktober 2018 door Sheherazade.

7 oktober 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Doordat hij in werkelijkheid gemeen is trekt het je nog meer aan, omdat het dan moeilijker wordt om hem te krijgen. Je zou eens kunnen vragen waarom hij zo doet. Het kan onzekerheid zijn. Maar het kan ook betekenen dat hij ziet dat je gek op hem bent en je wilt afwijzen. Omdat je onbewust er mee zit dat hij niet leuk doet, verwerk je dit middels een droom.

In de droom heeft hij een vriendin. Dit maakt het nog moeilijker om hem voor je te winnen. Jullie drieën matchen in de droom wel goed, want jullie praten met elkaar. Het kan hier om een wensdroom gaan. Op een gegeven moment heb je hem voor je gewonnen. Liefde kan hard zijn.

7 oktober 2018

Citaat
Ik ken sinds kort een jongen en ik had er een crush op. hij doet nu namelijk super gemeen, en daarna begon ik hem minder te mogen elke dag

Ik vraag me af waarom hij opeens super gemeen tegen je doet.
Negatieve aandacht is ook aandacht.Ik ben zelf een jongen en het is vaak zo dat als de wat onvolwassen jongens indruk willen maken op meisjes, dat ze vaak 'stoer' gaan doen tegenover andere mensen in het bijzijn van het meisje dat ze leuk vinden.

Ook kan het zijn dat als ie gemeen tegen jou doet dat ie je alsnog leuk vindt ( dit deed ik toen ik een jaar of 5 was omdat ik mezelf dan geen houding wist te geven.Dit kan alsnog bij oudere jongens voor komen.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 oktober 2018 door angel maria.

7 oktober 2018
Beheerder

Denk dat het deels imponeergedrag is.
Jongens/mannen zijn uitdagend en proberen de boventoon te voeren of strijd te leveren.
Dus de uitdaging is een krachtmeting. Maar vrouwen houden daar over het algemeen niet van.
Sommigen overigens wel als ze temperament bezitten.
Maar een relatie is geen krachtmeting.
Jongens/Mannen houden graag de illusie in stand onafhankelijk te zijn.
Daarom doen ze of ze een vrouw die hen naloopt verachten alsof ze niets te betekenen heeft.
Is het wicht naïef genoeg of werpt zich ter aarde dan kunnen ze erop rekenen uitgebuit te worden of als trofee te eindigen aan de muur van Blauwbaard.
Vrouwen die voldoende zelfbesef en eigenwaarde bezitten laten zich niet vernederen.
Per slot zijn ze wat karakter betreft vaak verder dan het stoere mannetje dat alleen al door zijn gedrag laat blijken onvolwassen en onzeker te zijn. Hun anima is niet ontwikkeld. Dus zoeken ze een dom blondje dat ze de baas kunnen, of een schoonheid die hun aureool moet verhogen.
(zoals Trump)
Een zelfbewuste vrouw kijkt door zo'n houding heen.
Ze zien al heel snel hoe iemand werkelijk is en niet zoals hij zich voordoet.

DreamTeam
7 oktober 2018

maar ik begrijp niet waarom hij me zou moeten uitschelden. Want hij wist dat ik hem eerst leuk vond. Maar hij bleef aardig doen, zijn gedrag veranderde niet tegen mij. Maar nu is hij aardig tegen iedereen behalve mij. En heeft hij me ontvolgd op insta, reageert niet meer op mijn appjes en is ondankbaar op het moment dat ik hem beterschap wens met iets. Het kan misschien uit frustratie zijn. Omdat ik hem nu niet echt meer zie zitten na wat hij doet. Maar dan kan hij het me ook gewoon vertellen.

7 oktober 2018
Beheerder

Neem het niet te concreet.
Dromen schetsen hoe jij ermee omgaat.
Hij is dus een beeld dat je vormt.

7 oktober 2018

Die jongen weet zich geen houding te geven tegenover jou. Wie weet vind hij je ook leuk, maar hij weet niet hoe die dat aan moet pakken. Niet iedereen is zo stoer om gevoelens te uiten. Vooral jongens zijn daar helemaal niet handig in. Je zou het eruit moeten trekken. En als hij zegt dat hij niets voor je voelt, dan weet je dat ook weer. Dan kun je het afsluiten en misschien kom je dan wel weer een nieuwe leuke jongen tegen. Onzekerheid vreet energie. Ik denk dat jij maar de stoute schoenen aan moet trekken. Dan weet je tenminste waar je aan toe bent.

7 oktober 2018

Jij verdient beter dan dit!.Ik geloof er heilig in dat als je het los laat er heel snel iets beters op je pad zal komen!



1 keer bewerkt. De laatste keer was 7 oktober 2018 door angel maria.

DreamTeam
7 oktober 2018

Maar in de klas is hij wel altijd stoer. Hij zegt wat hij denkt. En als hij iets niet accepteert dan zegt hij er iets van. Maar ik merk wel dat wanneer hij alleen met me is hij anders doet. Hij kijkt me dan veel aan. En is dan heel verlegen terwijl hij dat bij zijn vrienden helemaal niet is

7 oktober 2018

Dat stoer doen kan een masker zijn. Hij wil gewoon populair doen. Samen met jou is hij heel anders. Jongens vertellen hun diepe gevoelens niet zo snel. Als je zeker wilt weten of hij wat voor je voelt, moet je het vragen. Geef ook aan, dat je het niet leuk vindt, wanneer hij zo rot tegen je doet. Daarmee geef je ook aan hoe jij je er onder voelt. Het is niet leuk en je weet niet wat je eraan hebt. Op die manier kom je ook meteen voor jezelf op. Of het nou een cruch is of niet. Het is niet leuk als mensen zo doen tegen je.

7 oktober 2018

Ik ben het volkomen met Esme eens!