Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Begrafenis van mijn vriend...!!???

Deniz
19 november 2008

Ik droomde dat mijn vriend werd begraven, het was er enorm druk en ik weet nog dat ik heel hard aan het huilen was, en zijn oom stond naast me om me te troosten, toen begonnen er ineens allemaal vrouwen heel hard te huilen (zijn ex-vriendinnen..??) en ik werd heel erg kwaad omdat ik dus niet van die relaties afwist (denk ik..)en keek erg verward en verbaasd om me heen..
het rare is, straks belde mijn vriend me om te vertellen dat gisteravond iemand had gebeld of hij een uitvaartverzekering wilde afsluiten, en toen zei hij dat hij dat niet nodig heeft..(bizar..!!!)
nu moet ik erbij zeggen dat het niet helemaal lekker gaat tussen ons en dat we soort van een 'break' hebben..

wat kan dit betekenen?

bedankt!

19 november 2008

Hallo Deniz,

Begrafenissen in dromen gaan vaak over het afsluiten van een bepaalde levensfase. Bij jou lijkt het dat je droom zegt dat de relatie met je vriend voorbij is. Die vrouwen staan voor kanten van jezelf, denk ik. Dat er allemaal vrouwen om je heen gaan huilen, zegt misschien dat er een gevoelskant is, je vrouwelijke kant, die nog niet helemaal klaar is voor het afscheid, of in elk geval veel verdrietiger is dan je nu denkt. Je wordt overvallen door het verdriet. Sterkte!

vanessatjuhh
18 september 2014

ik droomde dat me vriend ineens dood was. op zijn begravenis was ik de enige die het maar niet wilde geloven, was kapot van verdriet maar hij was niet dood hij stond weer op. daarna zijn we meteen getrouwd. heel vaag maar wil graag weten wat het betekend het was dood eng.