Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

tanden en kiezen breken af

Pluk
17 jaar geleden

Hoi dromers,

Ik droom met zeer regelmatig dat ik mijn mond niet goed dicht kan doen omdat mijn kiezen niet meer op elkaar passen. Vervolgens breekt er dan (in mijn droom) een kies af en uiteindelijk brokkelen al mijn tanden en kiezen uit mijn mond.

Ik heb vroeger zo'n buitenboord beugel gehad en ook daar droom ik nu (20 jaar later) vaak over, ik heb hem dan ineens weer in en hij doet dan zeer en vaak breken dan de kiezen waaraan de beugel vast zit ook af.

Maf he???? Wie ó wie herkent dit en weet misschien de achterliggende gedachten?

Misschien heeft het er niks mee te meken maar ik droom ook heel vaak van een uitgestrekt landschap met een donkere dreigende lucht en enorme tornado's die op ons afkomen.


Groetjes Pluk

molly
17 jaar geleden

hoi pluk

aan het in dromen verliezen/uitvallen van tanden of kiezen wordt meestal een sexuele betekenis toegekend,maar kan ook staan voor het feit dat je je bewust bent dat je een soort overgang meemaakt of voor verlies van energie.
je tweede droom sluit wel een beetje aan ,want kan staan voor pessimisme en zelftwijfel.
dus mocht dit enigszins juist zijn , kop op !!!

groetjes molly

VD
17 jaar geleden

ZIE DROOMWOORDENBOEK BIJ ´TANDEN´

Cindy Liebens
16 jaar geleden

Ik droom soms ook dat mijn tanden gewoon uitvallen of afbreken! Is echt wel raar :-s en kan het ook niet koppelen aan dingen dat ik ooit heb meegemaakt of aan gevoelens! Echt raar...