Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Droom over vroeger/heden & liefde/lust

Marco
23 juli 2018

zo raar gedroomd????
het begon in me geboorte plaats liep in de supermarkt waar ik mijn eerste baan had, kwam al mijn oude klasgenoten tegen. Op een gegeven moment kwam er een jongen naar me toe en dat bleek dus mijn vriend te zijn( is niet mijn huildige partner) hij had piercings en een baardje en zag er best knap uit..... euhmm naja hij wilde dat ik mee ging naar zijn vrienden om kennis te maken, maar ik zei neeh andere keer kennen elkaar net pas. Euhmm er was ergens een zwemfeest aan de gang daar liep ik naar toe, werd ineens gebeld door een aantal klasgenoten van je moet mu komen huis staat in de fik jij moet het oplossen. Dus ik liep er naar toe, verdwaalde belde hun op ik ben verdaald help. Heb die jongen gebeld of ie me wilde komen zoeken kreeg geen gehoor van hem (de eikel) ineens was ik van NL naar UK random in iemands huis. Dus ik vroeg hoe kom ik uit dit pand?? Belande daarna in een onderzeeƫr kamer met een famillie. Was een gezin mer een jongen( militair bleek achteraf) ik vroeg of ik mij op kon frissen want moest weer terug naar NL omdat ik dus terug moest. De jongen in kwestie wilde seks met mij maar had in amsterdam heinikenhouse een pop achter gelaten die hij terug wilde( dacht fuck me gewoon). Dus ik deed die belofte en ging weg. Dat was ook het einde van mijn droom.

Ps: in de droom was ik op een gegeven moment ook volgends mij onder invoeld. Want toen ik de weg kwijt was. Zag ik niet meer scherp en dacht ik ook niet helder

Iemand enig idee wat het eventueel allemaal zou kunnen betekenen.

23 juli 2018
Beheerder

Het is een regressie naar het verleden. Maar het huis brandt af wat wijst op het verleden en de haard verbranden. (schepen verbranden?)
De onderzeeƫr wijst op de reis door het onbewuste dat vaak als het water wordt neergezet. Engeland is een eiland en symboliseert zeg maar de andere kant. Engeland betekent zoiets als appelland dus een soort paradijs. (Hesperiden)
Eerst is er de militante mannelijk knaap en dat een soort outcast. Kanten dus waarschijnlijk meer bij een alterego of onbewuste kant horen?
Maar het taalgebruik en de resolute uitingen wijzen sterk naar een mannelijk ingestelde geest.
Er is geen sprake van liefde maar puur praktisch gericht fuck me. Hij echter is meer bezig met zijn pop?
De pop is een levenloos object en wijst ook naar de lage status van zijn gevoelens die immers niet op een levende persoon zijn gericht maar op een zinnebeeld en knuffelbeest. Dat is natuurlijk hoogst onvolwassen.
Jij bent er niet om met zijn poppen bezig te zijn of hem als troeteltje te verzorgen.
Geef hem een opblaaspop en trek de deur achter je dicht.

Niet helder of dronken zijn wijst naar een halfbewuste staat.
Dat is wat er gebeurt zodra je in contact komt met het onbewuste. Je kunt er letterlijk in verdrinken.