Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

afgebeten been

bloem
16 jaar geleden

Ik had gisternacht een nachtmerrie.
Ik was met iemand (ik weet niet meer wie) aan het zwemmen in een meer. We keken onder water en zagen een grote haai. We waren allebei niet echt bang, maar ik vroeg wel aan die persoon of we niet weg moesten gaan. Die persoon zei: "nee, het is geen witte haai. Witte haaien eten mensen en deze niet." Toen maakte die persoon wonden in mijn linkerbeen. Ik vond dit niet erg. Maar daarna beseften we ons opeens dat de haai wel een witte haai was. Ik probeerde mijn bloedende linkerbeen nog boven water te houden, maar het hielp niet. De haai at mijn been tot mijn knie op. We zwommen terug naar de kant en eigenlijk had ik helemaal geen pijn.
We gingen naar een huis vlak bij het meer en daar moest ik op veldbed liggen. Ik wist dat mijn been er niet meer was, maar het voelde alsof hij er wel was.
Toen moest ik naar het ziekenhuis. Omdat het voor mij voelde alsof mijn been er nog wel was, ging ik gewoon lopend. Ik wist dat het niet kon, maar toch deed ik het.
In het ziekenhuis besefte ik me opeens hoe vreselijk het was dat ik mijn been verloren had. Ik zou nooit meer normaal kunnen lopen, mensen zouden me als een gehandicapte behandelen, ik zou niet meer op hakken kunnen lopen enz.
Het voelde nog steeds alsof mijn been er wel was, en ik kreeg last van fantoompijn. De dokters konden er niets aan doen.
Ik moest de hele tijd huilen en wou met niemand praten. Ik was boos en gooide met dingen en als er iemand tegen me praatte negeerde ik hem.
hierna werd ik huilend wakker.

weet iemand wat dit zou kunnen betekenen?