Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Me ex leit mij doodgaan in me droom

Charytav
16 jaar geleden

Ik droomdde dat mijn ex waar het pas een maand mee uit is dat hij me dood liet gaan.

In de droom zoch ik naar hem hij had iemand vermoord in me droom en zat daarvoor in een soort van internaat leek het wel. Het was bij een man met heel veel dieren en hij had hele leive kleine kitten. Ik had hem daar gevonden en was blij dat ik hem had gevonden en zei dat ik hem mistte en dat ik hem weer terug wou hebben hij werd boos en liep weg. In de droom was het toen weer een tijd later en zag ik hem ergens samen met de "instelling" waar hij tijdelijk verbleef en hij was weer boos op me maar er gebeurdde iets met water en er was een soort van overstroming hij ging toen in een bus zitten en wou ons redden door weg te rijden maar het was te laat ik zat op de bus ineens stroomdde het water naar ons toe hij is op tijd uit de bus gestapt want bij hem was nog niet zoveel water en liet mij verdrinken wat betekent dit?

16 jaar geleden

Hoi Charytav.

Wie in de droom zelf verdrinkt of anderen ziet verdrinken zal in het waakbestaan iets kwijtraken dat hem dierbaar was. De droom waarschuwt ons ook dat we beter op moeten letten omdat we anders bepaalde fouten weer opnieuw zullen maken. Wie in de droom anderen laat verdrinken zonder ze te hulp te schieten denkt in het waakbestaan alleen aan zijn eigen leed zonder zich te bekommeren om dat van anderen.

De overstroming in de droom is een teken dat we in het waakbestaan overspoeld zullen worden met valse gevoelens van wanhoop, verdriet of pijn. Overstromingen duiden er vaak op dat de dromer emotioneel geheel uit balans is geraakt, hetgeen zijn uitwerking op het gehele dagelijkse leven kan hebben.

Zitten we in de droom in een autobus, dan wil dat zeggen dat we in het waakbestaan uitsluitend in staat zijn om samen met anderen ons doel te bereiken.
Wie in de droom zelf verdrinkt of anderen ziet verdrinken zal in het waakbestaan iets kwijtraken dat hem dierbaar was.

Kijk maar of je er wat mee kan, het zij een paar woordendie zomaar in het oog springen.

Groeten H@ns.

Charytav
16 jaar geleden

Dankjewel voor hean me vraag en wat je antwoord is ook nog eens waar ook. Ik ben inderdaad iets verloren wat mij dierbaar is en ja in ben inderdaad geheel emotioneel uit balans niet door mijn ex maar door meerdere factoren dankjewel!!!