Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

veel volk

Antje
11 april 2018

Ik ben op een plaats waar veel volk is. Er is een soort etentje aan de gang. Ik ken er niet veel mensen. Een mevrouw had iets over een man gezegd, maar die was er niet blij mee. Het bleek namelijk dat hij op strafkamp gestuurd was naar een gevangenis van zware criminelen voor 3 maanden om te zien of hij niet opnieuw in de criminaliteit zou vervallen. Hij zat te huilen. Voor de rest gebeurde er wat vanalles maar ik weet geen details meer, niets speciaals.

11 april 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Daar waar volk is, is wat aan de hand. De onbekenden zijn het onbewuste. Een etentje lijkt de laatste maaltijd van de zware criminelen. De criminelen komen de onderwereld niet uit. Ze blijven in het zelfde cirkeltje ronddraaien. Het is driemaal scheepsrecht. De droom betekent dat er een grote verandering moet plaats vinden, voor men kan doorbreken naar een hoger niveau. Ook als men risico’s moet nemen of angsten moet overwinnen.

11 april 2018
Beheerder

Het lijkt wel of de mensen een feestje vieren omdat die crimineel achter de tralies gaat.
De omslag is opvallend.
De crimineel staat voor zaken die met de schaduwkanten van jezelf te maken hebben.
Zo moet je beseffen dat zowel de eters als de crimineel deel uitmaken van je constitutie.
Het kwaad is relatief en laat zich niet blijvend verdringen.
Het leven is ook geen feestje en uitsluitend eten. (consumptiemaatschappij. De meeste reclames gaan over eten)
Eten staat vaak voor een conflictvrije zone, maar de crimineel als Boze Wolf is nodig om het gezapig grazende publiek uit hun slaap te halen.