Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

Re: Dromen over vogels

Ireen
4 april 2018

Ik droom altijd in zwart/wit.
Maar nu had ik een droom waarin ik met mijn dochter ergens wandelde. Tijdens de wandeling zagen we honderden zeer mooie vogeltjes. In oranje/geel/groen/blauw. En een eindje verder zaten prachtige blauw/paarse vogeltjes. Super mooie vogeltjes dus overal. Ik werd zeer gelukkig wakker.

Jaren geleden heb ik ook en kleur gedroomd. Toen ging de droom ook over gekleurde vogeltjes. Maar toen kwamen ze met ballonnen met daaraan een soort Indische vogelkooitjes waarin deze vogeltjes zaten.

Ook toen werd ik super gelukkig wakker.

Na jaren heb ik het nog vaker over deze droom.
Is hier een uitleg voor?

MVG Ireen

4 april 2018

Dromen laten beelden in symbolieken zien en dient als verwerking van het gebeuren in je leven. Zwart/wit staat voor innerlijke verandering. Zwart/wit denken is niet goed en niet slecht. Je kunt er alle kanten mee op.

Vogels staan voor spirituele rijkdom ervaren of geestelijke vrijheid. Je ziet nu de dingen in kleur. Hiermee krijg je een betere kijk op de wereld en jezelf. Je bent breder georiƫnteerd. De vogeltjes in de kooi symboliseren opgesloten zijn of kort/dom gehouden zijn. Jij hebt net als de vogels vrijheid nodig.

4 april 2018
Beheerder

De veelkleurige vogels zijn zielesymbolen.
Het lijkt wel een paradijs.
Mooie droom.

Doet mij denken aan de beroemde Japanse mystieke film Akira Kirosawa's Dreams.
[youtu.be]