Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

dood

ZimGirl
27 oktober 2008

ik droomda dat een vrouw in een witte jurk wat zei alleen verstond ik niet wat,, we stonden in een zwarte ruimte en plots veranderde alles.. ik stond in een straat alleen en keek om me heen, ik liep wat rond en een vriend van me liep dwars door me heen (mijn beste vriend) ik begreep niet hoe dat kon,, hoe dan ook ik liep verder en kwam op een begraaf plaats en zag een grafsteen met mijn naam er op. toen kreeg ik een visioen over hoe ik dood ging, ik zou van een gebouw af gesprongen zijn en daarbij geraakt worden door een vliegtuig en regt in een gebouw gevlogen werd, ik vroeg me af hoe ze me dan begrafen konden hebben dus begon ik te grafen,, maar net voordat ik iets vond werd ik wakker,, kan iemand me vertellen wat dit betekent???

27 oktober 2008

dit is nou echt een droom, lekker duidelijk met een duidelijk thema, ik denk dat je teveel naar je toekomst kijk, of naar dingen die helemaal niet bij je passe, misschien zie je alels, te groot, te moeilijk of misschien wel te makkelijk, over je vriend heb ik niets te vertellen, zelf weet ik het niet echt, misschien zijn er wel dingen met hem die je nog goed moet maken.

ZimGirl
27 oktober 2008

iig bedankt

27 oktober 2008

ik vind het zelf ook een rare droom, maar ik vertel het zoals ik denk dat het is. andere mensen zullen vast aan komen met waargeschreven teorieen, kijk jij mag geloven wie je wilt, maar ik praat namens me zelf en niet via internet, en ik moet toegeven het is idd een lastige droom.1 keer bewerkt. De laatste keer was 27 oktober 2008 door ankau.

27 oktober 2008
Beheerder

Fijn ankau, zo doe ik het ook altijd;)

31 oktober 2008

Hou je soms iets voor je vriend verborgen? Hij lijkt jou niet te zien. Wat wil je graag zichtbaar maken, naar hem toe? Ik heb het idee dat het om vrouwelijkheid gaat - de vrouw in de witte jurk is de oplossing. Maar jij zit nu nog in het duister, jouw vrouwelijke kant. Die heb je begraven. Als je dat stuk wilt opgraven, moet je afdalen. Niet nadenken, maar voelen, met je beide benen op de grond komen. Dat voelt waarschijnlijk alsof je een sprong in het diepe maakt, heel onveilig. Maar nu is er een deel van jou dood in het contact met je beste vriend. Een brutale vraag, maar zou je misschien meer van hem willen dan vriendschap?

ZimGirl
6 november 2008

het punt is dat ik al wat met hem heb gehad,, het ging heelaas uit 18 uur daarna omdat ik bang was hem deprisief te maken v_v egter heb ik diezelfde nacht voor ik het uitmaakte al gedroomt dt het fout zou gaan,, ik heb hem de rede vertelt maar togg hij kreeg een week daarna met een hele goede vriendin van mij =( die relatie duurde een week en toen vertelde ik hem dt ik nog wt voor hem voelde,, voor ik wist dt hij met haar had wou ik het hem al vertellen,, ik zei toen ik het uitmaakte dat we een stap terug moesten nemen want het ging te snel,,, maar goed ik vertelde het hem na het uit ging en zei dt ik een 2e kans wilde vragen en hij zei dt hij nie aan 2e kansen deed,, 1 week of 2 later wou hij me er wel een geven en 2 dagen daarna ineens niet meer... dit gebeurde allemaal 4 weken geleden... en nu heeft hij alweer met een ander.. en dan denk ik warom praat je nog tegen me...

6 november 2008

Ik snap het. Je droom geeft, denk ik, aan dat je echt een deel van jezelf kwijt bent geraakt in het contact met hem. Dat wil je terug, daarom ga je graven naar jezelf. Weet dat je iemand nooit depressief kunt maken, dat is hij of dat is hij niet, daar ben jij niet verantwoordelijk voor. Je geeft om hem, maar je kunt hem niet bereiken. Dat geeft je vast een heel machteloos gevoel. Ik kan me voorstellen dat die machteloosheid in je droom is vertaald met het beeld dat je vriend dwars door je heen loopt, je niet ziet staan. En dan lijkt het ook of jij een beetje dood gaat.
De droom zegt dat je het stuk van jezelf dat je aan hem hebt willen geven bent kwijt geraakt. Heel verdrietig. En ik denk dat je dat verdriet maar even toe moet laten. Want je kunt hem niet redden, hij gaat zijn eigen gang. Zolang je je bezighoudt - in je hoofd, vandaar het vliegtuig: dat staat voor denken - met wat hij allemaal doet met anderen doe je jezelf alleen maar pijn. En dan ga je opnieuw een beetje dood. Maak jezelf niet langer een speelbal van hem, maar zorg voor jezelf. De vrouw in jou - die met de witte jurk in je droom - weet precies wat je nodig hebt. Sterkte!