Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

mijn ex droomt over mij..maar de betekenis?

Vlinder24
27 oktober 2008

Mijn ex is al een paar maanden getrouwd. De laatste tijd hebben we iets meer contact waardoor we natuurlijk vaker aan elkaar denken. Maar hij droomt over mij en deze zijn heel bizar. De eerste droom begreep ik ongeveer wel en heb ik hem kunnen uitleggen. De tweede droom begrijp ik echt niet. Zou iemand mij kunnen helpen??!
Dit is wat hij mij schreef:

DROOM 1:
Ik kwam s'nachts bij jullie thuis, en belde aan. Ik vroeg aan je pa of ik bij jullie kon blijven slapen want ik kon die nacht nergens heen en ik wist niet wat ik moest doen. Ik ging gelijk naar mijn kamer om te slapen. Ik had jou niet gezien ofzo maar wist dat je wel ergens was. De nacht is zo voorbij gegaan. S'ochtends kwam je naar mijn kamer. Je kwam binnen, we keken elkaar aan, en we begonnen elkaar te zoenen, en dat ging er best heftig aan toe. Totdat we beneden iemand binnen hoorden komen. Je ouders waren snachts waarschijnlijk even weg ofzo en ze kwamen net thuis. Jij vluchtte de kamer uit en je moeder kwam net boven. Mijn kamerdeur stond nog open, je moeder was net boven en jij net weg. Ik was echt stomverbaasd en stond verstijfd of ze iets had gemerkt. Maar ze keek me aan en vroeg of ik bleef ontbijten. Ik zei dat ik beter naar huis kon gaan. Ze vroeg of ik het zeker wist, en toen zei ik weer; nee dank je ik wil jullie niet ten last zijn. En toen ze ok zei en ik richting trap liep... vandaar was het afgelopen (of ben ik het vergeten), toen werd ik wakker...

DROOM 2:
"Ik kwam met mijn vrouw aan in een appartement, ik ging de trap op en zij bleef nog even beneden. Ik liep naar binnen (geen idee van wie dat appartement was, leek een beetje op die van mijn opa en oma), en jij kwam opeens naar binnen lopen. Je begon me te zoenen (weer!!) en toen mijn vrouw naar boven kwam, liep je weg. Maar voor je weg liep gaf je me nog een hoop geld; Turkse Lira's. En je zei; "kijk". Ik snapte er helemaal niets van waarom je me geld had gegeven; ik was echt verbaasd. Maar toen ik goed naar het geld keek stond er met grote letters 'ORDU' en 'SAMSUN' op de biljetten. (zoals je weet kom ik daar vandaan; ben er al veel te lang niet geweest trouwens). Ik was stomverbaasd want had zulke geldbiljetten nooit gezien. Ik verstopte ze achter mijn rug in mijn broek toen mijn vrouw binnen kwam. Ze omhelsde me, en toen liep ik richting de deur..