Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

sex

rayray
5 maart 2018

hooi

ik droomde vanacht en niet alleen vanacht dat ik sex had met wen andere jongen die me later dus bleek te gebruiken en kreeg later het besef dat ik een vriend had heb in het echt ook een vriend dus die dromen gwven me een raar gevoel

5 maart 2018

Eigenlijk spreek je over verkrachting. Iets of iemand brengt je zelfrespect en emotioneel welzijn in gevaar. Er is een situatie waarbij je lastig gevallen wordt. Het kan ook zijn dat mensen over je grenzen zijn geweest. Dit kan ook gaan om verbaal aangevallen worden. Ruzie, pesten of psychische onderdrukking zoals kleineren of de mond snoeren.



1 keer bewerkt. De laatste keer was 5 maart 2018 door Esme.

5 maart 2018
Beheerder

Dromen over seks komen vaak voor.
Het kan gaan om onderdrukte verlangens, maar vaak is het omdat een mannelijke eigenschap in het ego wil worden opgenomen.
De boef is dan een schaduw- of schelmenfiguur. (denk aan een wellustige Pan)
Misschien voel jij je gebruikt?
Mannen hebben vaak weinig begrip voor het gevoel van een vrouw en zien haar meer als lustobject of speelgoed, of als verlengstuk van hun ego.
De onbewuste mannelijke kant heeft vaak meerdere seksuele contacten. (libertijns gedrag) Wat niet inhoudt dat de vrouw Freudiaanse verboden wensen koestert.
Het kan om een vorm van bevruchting gaan met ideeën of initiatieven of als aanloopje tot losbandigheid, weg uit de conventies.
Het kan demonisch lijken als de demon zich bevredigt door je lusten op te wekken en dan de indruk te wekken dat je het zelf hebt gewild en daarom medeschuldig bent. Omkering van oorzaak en gevolg, zoals daders van misbruik vaak hanteren als excuus, alsof ze geen verantwoording zouden moeten dragen.

*Overmatig kuise of vrome vrouwen kunnen juist van zulke dromen krijgen als compensatie.