Dit forum liep van 2008-2020, is nu gesloten en te bekijken als archief. Berichten plaats je in het nieuwe droomforum

rare verwarrende dromen

Wally
26 oktober 2008

Ik was met twee meisjes in een kinderwagen aan het lopen en nadat ik ze even alleen had gelaten lagen ze ineens naakt in de kinderwagen, toen ik dat zag kwam er een vage gast met een vrouw in een auto langs, de kerel begon tegen mij te schreeuwen dat ik een vieze pedofiel was ofzo, ik rende op hem af en sprong op de auto die vrouw reed en gaf gas ik kon me nog net vast houden aan de rand en bleef op het dak liggen totdat ze een paar straten verderop thuis aankwamen, daarna heb ik van die vent zijn kop verbouwd en stond ik opeens weer bij de kinderwagen. Opeens komen die rare gast en die vrouw naar mij toe met nog een paar meisjes van mijn leeftijd. De kerel geeft mij 10.000 euro als vergoeding voor de overlast, omdat hij de meisjes uitgekleed zou hebben zei hij, heel raar.
Daarna kom ik in gesprek met een meisje, ik zei zoiets als “waar kan ik jou gelukkig mee maken” zegt haar zus (ik denk dat het haar zus was) “zei is al tevreden met een shot heroine”
Ik begreep er nis van. Ze was zo mooi, echt…Ze staat voor me een beetje zenuachtig te doen als een klein kind aan haar trainingsbroek te trekken, en die trekt ze zover dat ik haar vagina kon zien.
Later kom ik in een groot trappenhuis waar ik met mijn envelop met 10.000 euro loop.
Plotseling laat k de envelop vallen en een hoop geld valt naar beneden tussen de trappen door,
Ik raap het geld weer bij elkaar en daarna word ik wakker.

echt heel apart... ik denk ook niet dat iemand een verklaring voor die zou kunnen hebben, toch hoop ik van wel.